Dzien dobry....:-)
....ja juz wstalam, wpadam do was z kawusia a tu jeszcze wszsytkie spia???? Pobudka dziewczynki ;-)
Piranha 5 -tego bedzie wszystko ok. Zycze tego z calego serca dla Krzysia
Patrysia chlopcy pewnie juz wstali, sniadanko dostali a ty gdzie jestes z kakaoo??
Mama wstawaj.... kawa zaraz wystygnie
Natusia co sie z toba dzieje??? Gdzie ty jestes???
Daria czy ty nadal jestes w PL?
Tasha kawusie podaje, mam nadzieje ze nocka minela dobrze. Czyzby Soni zabek jakis sie juz przebijal???
Axari wracaj!!!!
Ewcik my jestesmy super babeczki i damy rade, zapamietaj to sobie
Kate czas na odpoczynek. Maly relaksik przy kawce, zapraszam....dlugo nie moge czekac bo ostygnie.
Czarodziejka wiesz....ja to bym wypila twoja kawusie, no wiem ze ty zabiegana, zalatana, no ale jak znajdziesz czas to ja chetnie sie poczestuje
Truskaffka, Czarna, Andziak, MissBella poglaskac brzuszki prosze,
Nullka a gdzie ty zniklas???? Co tam u ciebie???
Tusia, Magda, Agagsm, Marzycielka wielki buziak dla was
Piranha, Patrysia, Andzia, Mama, Natusia, Daria, Tasha, Axari, Ewcik, Kate, Czarodziejka, Kinga, MissBella, Martika, Truskaffka, Patrysiak, Czarna, , Tusia, Nullka,MIsia, Agagsm, Magda UK, Marzycielka, Ann, Macy, Kilober i inne dziewczyny milego dzionka
....ja juz wstalam, wpadam do was z kawusia a tu jeszcze wszsytkie spia???? Pobudka dziewczynki ;-)
Piranha 5 -tego bedzie wszystko ok. Zycze tego z calego serca dla Krzysia
Patrysia chlopcy pewnie juz wstali, sniadanko dostali a ty gdzie jestes z kakaoo??
Mama wstawaj.... kawa zaraz wystygnie
Natusia co sie z toba dzieje??? Gdzie ty jestes???
Daria czy ty nadal jestes w PL?
Tasha kawusie podaje, mam nadzieje ze nocka minela dobrze. Czyzby Soni zabek jakis sie juz przebijal???
Axari wracaj!!!!
Ewcik my jestesmy super babeczki i damy rade, zapamietaj to sobie
Kate czas na odpoczynek. Maly relaksik przy kawce, zapraszam....dlugo nie moge czekac bo ostygnie.
Czarodziejka wiesz....ja to bym wypila twoja kawusie, no wiem ze ty zabiegana, zalatana, no ale jak znajdziesz czas to ja chetnie sie poczestuje
Truskaffka, Czarna, Andziak, MissBella poglaskac brzuszki prosze,
Nullka a gdzie ty zniklas???? Co tam u ciebie???
Tusia, Magda, Agagsm, Marzycielka wielki buziak dla was
Piranha, Patrysia, Andzia, Mama, Natusia, Daria, Tasha, Axari, Ewcik, Kate, Czarodziejka, Kinga, MissBella, Martika, Truskaffka, Patrysiak, Czarna, , Tusia, Nullka,MIsia, Agagsm, Magda UK, Marzycielka, Ann, Macy, Kilober i inne dziewczyny milego dzionka