reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja też z krzaczorów wychodzę, jak Mama tupie. ;-)

Czarna, przyjdzie jeszcze czas na radość. Na razie nic nie widać, więc do męskiej głowy mniej dochodzi. ;-)
Truskafffka, 3 kg to chyba dużo nie jest. Niech Wam będzie na zdrowie. Potem będziesz się odchudzać. ;-)

Czas moczyć dzieciaki, potem odwirować i spać. Ja też jakaś zmęczona jestem. Rano spać się nie chce, a wieczorem gęba się drze jak stare prześcieradło.

reklama
czesc wszystkim
melduje sie na rozkaz mamy
Tasha sliczna Sonia
truskafffka tylko 3 kg,??? ja tyle przytyłam chyba w pierwszych tygodniach
Czarna mój M tez tak miałam, miałam wrazenie , ze sie na poczatku nie cieszy, ale to było
tylo wrazenie,
Pirhania mówiłam Ci że z dnia na dzień z dziecmi bedzie coraz lżej
Kasia oby tylko takie dni były
Macy ja tez ostatnio taka padnięta jestem

Macy
cześć wieczornie ;)

Kate
witaj kochana ;))
padnięta jesteś bo to pewnie przez dziadowskie przesilenie jesienne ...
uściski ;)

ja juz mykam ..dzieci śpią ..ja po prysznicu ..idę z kremem do męża-->stópki wymasuje i film obejrzymy ..

papaśki --> śpijcie dobrze..
a staraczki-------->> do pracy marsz!!!:-D

Dzieki Kobiety , za podniesienie na duchu :)
Pirania , kolejne usg ok 15.11
kasia z uk , za test jutrzejszy &&&&
nullka ? halo ? jak tam się masz ?
marzycielka , tempka całkiem fajna :)
tasha , Sonia superowa ! , tą pozą i czapą to przypomina tego ....stańczyka z obrazu ...chyba :eek: Matejki:tak:

no i widzicie babeczki jak to z tymi babelkami naszymi jest?
przyszedl taki maly brzdac spojrzenie blagalne puscil no i musialam przerwac plotkowanie z wami... na rzecz ukladania puzli :-D

oj te dzieci nigdy nie maja dosc, szkoda ze ja nie mam tyle energii ;-)

Kate witaj :-)

Witam wieczornie :-)

Jestem po wizycie, wszystko super, rozwarcie mniejsze ale ginka kazała spakować torbe do szpitala bo lepiej być przygotowanym , wogóle rozmawiała ze mną jakbyśmy miały zobaczyć się już w szpitalu przy porodzie a nie na następnej wizycie wyznaczonej za 2 tygodnie :szok: Jeju nerwy coraz większe...

Tasha wczoraj kupiłam Kornelii identyczna czapeczkę, słodka jest a Sonia jak ślicznie w niej wygląda :tak:

Andziak w moim szpitalu można zażyczyć sobie znieczulenie ZO ale znajoma położna odradziła mi chociaż byłam zdecydowana na to znieczulenie, powiedziała że lekarz odbierający poród dobiera indywidualne znieczulenie do rodzącej także nie mam się co martwić, łatwo mówić...:baffled:

Macy
do szkoły rodzenia nie chodziłam i stąd moje zwiększone nerwy bo o prawidłowym oddychaniu niestety nie mam zielonego pojęcia :-(

Dziewczyny podajcie mi któraś swój numer telefonu żebym mogła w razie czego Was powiadomić, że Korneli jest już na świecie. Mam numer tel. do Kingii ale po Jej decyzji nie będe do niej pisać o narodzinach mojego dziecka bo uważam, że byłoby to nie na miejscu...

Tasha, zapomniałabym na śmierć - śliczna mała. :tak:
Mama, masz racje - to dziadowskie przesilenie.
Kate18, no to się rozumiemy.
Marzycielka, ja się oddaliłam na rzecz czytania książek. Jedna sztuka już śpi, a druga jeszcze gierkę męczy. Ma teraz tydzień przerwy, to niech zna litość matki. :-D

Kurcze no pisze juz 3 raz. A wiec waga wg usg 3700. Rozwarcie na ponad 2 cm.główka nisko. Wiec czekamy. Tak mnie zbadał ze myślałam ze tam zaraz urodze.Jak nie urodze do 13 to mam się zgłosić do niego na oddział bo ma dyzur. Choć on twierdzi że napewno urodze do tego czasu. No zobaczymy. Z kuba tez tak było .twierdził ze zaraz urodze po wizycie 5 maja a 19 jeszcze do niego przyszłam. A 20 wywoływał poród bo były prawie 4 cm.

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze no pisze juz 3 raz. A wiec waga wg usg 3700. Rozwarcie na ponad 2 cm.główka nisko. Wiec czekamy. Tak mnie zbadał ze myślałam ze tam zaraz urodze.Jak nie urodze do 13 to mam się zgłosić do niego na oddział bo ma dyzur. Choć on twierdzi że napewno urodze do tego czasu. No zobaczymy. Z kuba tez tak było .

W takim razie trzymaj się kochana, wszystko będzie dobrze. Myślami jesteśmy z Tobą :tak:

Do góry