Martika, ulala drugi test pozytywny GRATULACJE;****
Mama, nadzieję musisz miec do końca, a i może ta ciąża będzie lekka i bezobjawowa?
) Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zagadzam się z Kingą
Piranha, taki aniołeczek, a tak sie buntuje?...ojej... mój synek do 1,5 roku zaypiał bez problemu w łóżeczku SAM potem cos mu się poprzestawialo, ale Ci na pewno cężko....booozzziuuu pomogłabym Ci... a masz przy sobie M.?
A nami sie tu nie przejmuj- Teraz Wy jesteście najwazniejsi
Kosmo, kto da nam znac jak się u Ciebie zacznie?:* Oczywiście zacikamy &&&&&&&&&&&& za szybki poród;*
Noemi, widzisz jak mam ciągle takie ph ;((( załamana jestem....
czarodziejko, jak u lekarza???
Marzycielko, ne stresuje sie skarbie! Bedziemy miały wymarzone coreczki!!! Nie ma innej opcji;**
Andziak, jak minął dzionek?
Trusfaffcia, ale sie narobisz w pracy...ale jeszcze troszkę i odpoczynke
))
Tasha, Sonia, Sara śiczne imiona, choć Izunia też ładnie
)
Ewcik, super , że Cie mamy;*** Niedługo ja zasypie Cie pytaniami
))
kate, no tak najgorsze chyba mieć w domu prace
) tzn nie ma odpoczynku bo zawsze cos do zrobienia i jeszcze dzieciaczki:* Podziwiam;*
Jagienka, jaaaa szok z malutkimi dziećmi uczysz sie jezyka i zaczynasz prace! EXTRA! Trzymam mocno kcuki a się uda zobaczysz :* &&&&&&
Daria, idz do lekarza w razie takich bóli, ja miałam takie w 27tyg i wyladowalam w szpitalu-ciaza zagrozona az do 9mies...wiec to nie zarty....a moja dzidzia juz by sie ur gdybym na czas nie dostala na powstrzymanie skurczy-a ja nie bylam tego swiadoma....
U mnie masakra
(((
Mały od 4 nad ranem ma 40stopni coś strasznego... aż się trzęsie.... robimy okłady, po pracy od razu do lekarki-przyjela nas po swim dyzuze zlota kobieta!!! No i angina;(( ma czop z lewej srtony, zinat dostal i inne leki.... jestem zalamana ...;((( Płacze bo jutro wycieczka do zoo z przedszkola a mały tak czekał;((((
No i mam tez super wieści.... DZIŚ SIĘ OFICJALNIE DOWIEDZIAŁAM, ŻE PRZEDŁUŻĄ MI UMOWĘ!!!! juuuupppiiii
))
Strasznie się cieszę ponieważ ta niepewność była najgorsza...nie wiem na ile, i gdzie bede od wrzesnia, ale to nie wazne
))
BUZIAKI I UŚCISKI DLA WSZYSTKICH :**************