Cześć wszystkim! Mam dziś straszne problemy z internetem.
MissBella, z takiego hCG musi być dziewczynka
(chociaż ja mam córeczkę a kreski takie same to były dopiero po tygodniu chyba) albo ...bliźniaki
Jeszcze raz kochana GRATULUJĘ! Zastanawiałaś się kiedy iść na pierwszą wizytę?
Gal, wracaj bo pomyślę, że to moje wpisy o EWCM Ciebie zestresowały i przeze mnie uciekłaś :-(
Mama, wracaj do nas! Mierzyłaś dziś tempkę czy odpuściłaś?
Daria, u nas dziś też wymarzona pogoda (słoneczko świeci a na termometrze 10C w cieniu było z samego rana) a jutro też ma być 20C, żyć się chce normalnie! :-) Co do głodu to faktycznie owsianka na długo go zabija (na szczęście w ciąży mam normalny apetyt). A otręby owsiane to chyba "Heferkleie" :-), zalewasz mlekiem, gotujesz chwilę aż zgęstnieje, ja jeszcze za radą Mamy dodaję cukier (a konkretnie ksylitol czyli cukier brzozowy gdyż staram się jeść produkty o niskim IG) i cynamon.
Truskafffko, no właśnie miałam do Ciebie pisać z samego rana (nie było mi dane przez ten paskudny internet), byłam ciekawa czy zrobiłaś wczoraj te badania. Strasznie późno te wyniki, ja mogłam sprawdzić przez internet jeszcze tego samego dnia. To prawda, że na razie cała masa idzie mi w brzuch :-), do tego nic po bokach a wszystko w przód, miałabym już zakaz wejścia do sklepu z porcelaną bo przy obrocie byłby huk i wszystko porozbijane
Ziółka pij po prostu wieczorem przed spaniem, godzina wte i wewte nic a nic nie zaszkodzi.
tusia, śliczna faza lutealna! Z owoców można jeść truskawki (coś dla Ciebie Truskafffko
) i maliny, z warzyw zieloną fasolkę i ogórki. Ja prawie w ogóle nie jadłam wtedy owoców ale nie było to zamierzone.
zakupowawyspa, zaplanować na 100% się nie da ale da się zwiększyć szanse do 80-90% ...a z planowaniem bliźniaków ma to niewiele wspólnego ;-) (większe szanse na bliźniaki są po odstawieniu tabletek anty oraz przy cyklach stymulowanych).
tasha, trzymam z całych sił kciuki i czekam na super wieści! Przesyłam tez różowe fluidki:
~~~~~~~~~~~~~~~~