reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

a powiedzcie mi czy macie jakis sposob na glod? ja bym tylko jadla ciagle miw brzuchu burczy nawet jak zjem;/w nocy zaczelam lody jesc bo mnie zonu naslodkie naszlo i tak ciagle cos;/

reklama
dzień dobry :)
ja dziś w domku, mam ambitny plan porządkowy, nawet okna mam zamiar umyć:szok:

wczoraj zrobiłam badania hormonów, w pn jade po wyniki, stresior będzie.

Powiedziałam D że kończymy akcje z wyskakiwaniem, i zaczynamy uprawiać pełny stosunek:cool2: ładnie łyka wszystkie specyfiki które mu podtykam :-D stara się nawet zajadać nabiałem:-D no i zobaczymy co dalej.

Mama Gal
...po prostu tulę, jestem, czekam aż do nas wrócicie. Nie wiem czemu życie nas tak okrutnie doświadcza :( ale wiem że kobiety mają niesamowitą siłę. Nawet jak czujemy się jakbyśmy były na dnie, to potrafimy się odbić, walczyć i z optymizmem spojrzeć w przyszłość :) Trzymam za was kciuki

MissBella
nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, gratuluję!!!!!

Noemi
cieszę się że przesyłka dotarła :)

Piranha
jaka ty szczuplutka jesteś, widać że ciąża tylko w brzuch idzie ;) a Krzysio rozbójnik słodziak jak aniołek ;-)

Daria
a jesz owsiankę? bo ona dość zapycha i zabija uczucie głodu :)

Ostatnia edycja:
dzień dobry :)
ja dziś w domku, mam ambitny plan porządkowy, nawet okna mam zamiar umyć:szok:

wczoraj zrobiłam badania hormonów, w pn jade po wyniki, stresior będzie.

Powiedziałam D że kończymy akcje z wyskakiwaniem, i zaczynamy uprawiać pełny stosunek:cool2: ładnie łyka wszystkie specyfiki które mu podtykam :-D stara się nawet zajadać nabiałem:-D no i zobaczymy co dalej.

Mama Gal
...po prostu tulę, jestem, czekam aż do nas wrócicie. Nie wiem czemu życie nas tak okrutnie doświadcza :( ale wiem że kobiety mają niesamowitą siłę. Nawet jak czujemy się jakbyśmy były na dnie, to potrafimy się odbić, walczyć i z optymizmem spojrzeć w przyszłość :) Trzymam za was kciuki

MissBella
nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, gratuluję!!!!!

Noemi
cieszę się że przesyłka dotarła :)

Piranha
jaka ty szczuplutka jesteś, widać że ciąża tylko w brzuch idzie ;) a Krzysio rozbójnik słodziak jak aniołek ;-)

Daria
a jesz owsiankę? bo ona dość zapycha i zabija uczucie głodu :)

nie jem owsianki bo mi sie robic nie chce a nawet nie wiem jak jest owsianka po niemiecku;/

witam.
oj coś chyba wateczek znowu podupadnie :-(dziewczyny wracajcie bo ja ciekawa jestem jak idą wasze staranka ??
uczę się od was i zbieram siły=======no plisssss

Piranha brzusio sliczny,ja to miałam piłkę sako :-D
a synek przesliczny i te włoski,też moj miał ciut dłuzsze to zaczeły sie teksty,ze dziewczynką miał byc i mama babke z niego robi :wściekła/y:

ps.na dziewczynke to jakie owoce mozna zajadać ?????????
bo widzę,ze nieświadomie jadłam wszystko co na chłopca bo ja jestem jak teściowa mówi chwasrożerna :?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tusia na pewno trzeba unika cytrusów. Przyznam że ja generalnie teraz małoo owoców jem, jeśli już to jabłka i truskawki (niestety jeszcze modyfikowane skądś tam przywożone)

Piranha jeszcze pytanko o ziółka-czy muszę pić je o tej samej porze?
piję wieczorem, ok 22, czasem 23. Mam trzymac jednej konkretnej godziny?

Ostatnia edycja:
witam was dziewczyny :-)
przyznam ze juz nie moglam sie doczekac zeby do was zajrzec i upewnic sie na 100% ze naszej Miss sie udalo! tak sie ciesze!!!!! :-):-):-)
chcialabym codziennie czytac takie posty. kurcze dziewczyny bierzmy sie do roboty bo zaniedlugo wszystkie sie rozpakuja, a my co? :confused:
Tusia a ty kiedy zaczynasz staranka?
Daria ja w obu ciazach wcinalam slodycze i mam chlopcow. ciekawe kto u ciebie mieszka?

Marzycielko na pewno nie w tym roku :-(
ja to jak dziewica mam dylemat i chciałabym i boje sie :-p
widze,ze to troche nerwów dziewczyny kosztuje,a z tych majacych mało wiary w siebie i nie wiem jak to wyjdzie :-(

z Nadia jadlam sledzie a pozniej tylko slodycze
teraz tak samo na poczatku sledzie teraz slodycze i owoce za owoce bym zabila:-p
nie wiem ale czuje ze synek mieszka sobie :tak:nie wiem czemu ale jakos takie mam przeczucie...:)jedyne co mnie z Nadii ciąża łączy to to ze zawsze wlosy mi wolniej rosna na nogach:)tym bardziej twierdze ze syn bo test z kapusty mi wyszedl 3 razy dziewczynkowy a widze ze o tych co wyszedl dziewczynkowy maja syna a co chlopiecy maja corki:)

reklama
czesc dziewczyny:tak:
niestety nie mam dostepu do kompa bo mi ladowarka do mojego laptopa padla:( i juz tydzien czekam na nowa, sprzedawca codzinnie pisze ze wysle a ja ciegle jej nie mam:( wkurza mnie to niesamowicie:/
dzisiaj jestem u siostry wiec weszlam zobaczyc czy sa jakies nowosci:)
nie dalo sie nie zauwazyc gratulcji dla mis.belli:) tak sie ciesze i rozniez ogromnie GRATULUJE!!!!!
czy ktos jeszcze zafasolkowal?

ja nadal czuje sie swietnie, nic mi nie dolega procz bolesnych kopniakow w pecherz od mojego malutkiego pilkarzyka;-) nadal nie mamy imienia bo sie nie mozemy pogodzic w tej kwestii z mezem;-)a reszta po staremu.
pozdrawiam Was wszystkie

Do góry