reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ewcik, spróbuj tu poczytać co warto jeść Planowanie plci a tu czego unikać Planowanie plci. Co do żurawiny to z Allegro może być np. taka Naturalna Żurawina Koncentrat 4200 mg- 100 kaps (2166913917) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 2-3 razy dziennie a z apteki np. taka URINAL 60 kaps.+ 6 GRATIS W trosce o DROGI MOCZOWE (2185513683) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 2 razy dziennie. Co do kwasu foliowego to jeśli łykasz B-50 2 razy dziennie (a polecam taka właśnie dawkę) to nie musisz już go łykać gdyż 2 tabletki B-50 zawierają już 800 mcg kwasu foliowego. Dobrej nocki i kolorowych snów! :-)

Dopiero teraz mogłam wejść i poczytać taki zwariowany dzień miałam i do tego z różnymi przygodami ale ja nie o tym chciałam ;)

MissBella wiedziałam kochana nie mogło być inaczej patrząc na Twój wykres. Po cichutku gratuluję i czekamy na kolejne testy które na 1000% będą coraz mocniejsze kreski miały . Jejku jak ja się cieszę :):):):):)

Piranha pisalas że mój wykres ładny - powiem Ci że gdybym w tym cyklu się starała to myslalabym że w ciąży jestem ;)

mama i Gal hop hop wracajcie do nas

Dzień dobry :-)

Nareszcie wiosna !!!! Już świeci słońce i ma być aż 17 stopni.

Dziesiejszy test wyszedł ewidentnie pozytywny, po 10 min druga kreseczka prawie taka sama jak kontrolna także wychodzi na to, że naprawde jestem w ciąży... nie dotarło to jeszcze do mnie, nie wierze i jestem w szoku... naprawde !!

Dziękuję wszystkim za miłe słowa i wsparcie. Cieszę się, że moge tu być i że Wy jesteście ze mną :tak:

Ostatnia edycja:
Witam z rana
MissBella super bardzo się cieszę , uciesz moje oczy i wstaw dzisiejszy tescik plisssss

Ja dziś z dwoma w domu bo jadę dziś z Julkiem na bilans 6latka tym razem do Medicoveru bo panstwowo to była zalamka a nie bilans.
Wczoraj byliśmy u dentystki rodzinnie bo kontrolujemy się co pół roku . Mój 6 latek nadal ma wszystkie zęby zdrowe i nigdy nie miał nic leczone. I szóstki zaczynają się przebijać oraz jedyneczka na dole ruszać :) Hehehe jak się ucieszył że się rusza ;)

Miłego dnia dziewczynki. Mój pewnie znowu zalatany będzie bo jeszcze wieczorkiem na pazurki jadę.

Mama i Gal odezwijcie się - tak tu Was brakuje :(

dzień dobry :-)

nareszcie wiosna !!!! Już świeci słońce i ma być aż 17 stopni.

Dziesiejszy test wyszedł ewidentnie pozytywny, po 10 min druga kreseczka prawie taka sama jak kontrolna także wychodzi na to, że naprawde jestem w ciąży... Nie dotarło to jeszcze do mnie, nie wierze i jestem w szoku... Naprawde !!

Dziękuję wszystkim za miłe słowa i wsparcie. Cieszę się, że moge tu być i że wy jesteście ze mną :tak:

miss gratulacje ogromne !!!!!! :-)

reklama
witam wszystkich w ten sloneczny dzionek :-)
miss super ze juz dzis takie widoczne kreseczki u mnie w zadnej ciazy nie byly widoczne dopiero po paru godzinach :-D teraz czekac bedziemy na pierwsze zdjatko dzidziusia :)
matko u nas cieplej niz wczoraj a jutro ma byc 20 stopni :-) az sie zyc chce;d
ciekawe gdzie mama ...

Do góry