reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Pirania hhahaha-dzięki ))
no też wolałabym ,żeby nam witaminy zostały niż żebym znowu musiała dokupić )
a u Ciebie jeszcze 8 dni )))
ależ nogami przebieram
Paula no witaj zabiegana
szkoda,że mąż wyjeżdża i trzeba starania przesunąć,ale...przesunąć a nie zrezygnować a to najważniejsze
trzymaj &&&&& kochana bo każdy & na wagę złota
no też wolałabym ,żeby nam witaminy zostały niż żebym znowu musiała dokupić )
a u Ciebie jeszcze 8 dni )))
ależ nogami przebieram
Paula no witaj zabiegana
szkoda,że mąż wyjeżdża i trzeba starania przesunąć,ale...przesunąć a nie zrezygnować a to najważniejsze
trzymaj &&&&& kochana bo każdy & na wagę złota
mama05
Paula dzięki
a jak synek -zdrowy już?
a jak synek -zdrowy już?
Piranha
Fanka BB :)
Mama05, ja już na 99% jestem pewna (zostawiłam sobie jeszcze ten 1% na iskierkę nadziei :-)), że będzie chłopak, tym bardziej, że podobno L-karnityna, koenzym Q10 (łykałam w sporych dawkach jak sama wiesz) oraz maca są zalecane przy diecie na chłopca (ale mi bardziej zależało po prostu na drugim, zdrowym dziecku a te suplementy ogromnie zmniejszają ryzyko uszkodzeń DNA a tym samym poronienia czy urodzenia chorego dziecka ...no i zwiększają ogromnie płodność ...co prawda specjalistka Tamara na in-gender napisała, że jak się zadba o niskie pH to te suplementy nie zaszkodzą zbyt w planowaniu, no ale ja w sumie pH to nie mierzyłam ). No i jeszcze ten Guajazyl podnoszący pH oraz zamiłowanie M do piwka, będzie co ma być ale nie ukrywam, że ciekawość też mnie zżera i chętnie bym się już dowiedziała kto tam mieszka w moim brzuchu :-) Jeśli to chłopiec to będzie mega-problem z imieniem, to co podoba się mi to nie podoba się Tomkowi i vice versa
Paula, dzięki wielkie!!! Moja chwila prawdy będzie 7 stycznia o 10 rano :-)
Paula, dzięki wielkie!!! Moja chwila prawdy będzie 7 stycznia o 10 rano :-)
Ostatnia edycja:
mama05
Pirania masz dobre podejście i to najważniejsze ))
ja też nie sprawdzam ph
łykam witaminy,działam z Sylkiem ot i wszystko )
ja też nie sprawdzam ph
łykam witaminy,działam z Sylkiem ot i wszystko )
kosmopolitan
piranha Ty niedowiarku;-) ile ja mam Ci powtarzac ze bedziesz miala coreczke juz Ci pisalam ze Tobie ta coreczka poprostu sie nalezy! i nawet zebys nie wiem co mi pisala, ze bralas jakies suplementy chlopczykowe, ze zblizylas sie do owulki za bardzo, czy ze zrobilas cos co sprzyja bardziej poczeciu chlopczyka to ja i tak mocno wierze w coreczke i nic naprawdie nie jest w stanie zburzyc mojej przekonania takze bardzo prosze nie wmawiaj juz sobie tego syneczka, o!
ja poki co nie mam imienia ani dla dziewczynki ani dla chlopca. przed pojsciem na usg ciagle myslelismy nad imieniem dla dziewczynki i tylko coreczke bralismy pod uwage, ale po usg przestalismy myslec w ogole nad imieniem- i dla dziewczynki i dla chlopca.
aaaaaaaaaaaaaaa wiecei co zrobilma dzisiaj idiotycznego? bedac w sklepie byly przecenione bodziaki i kupilam 4 biale z niebieskiemi aplikacjami i 2 rozowe. te niebieskie wzielam bo beda pasowaly i do dziewczynki i do chlopca, ale te rozowe wzielam z premedytacja, a co!;-) pomyslalam ze najwyzej komus sprezentuje, chociaz ciezko z tym bedzie bo poki co wsrod rodziny i znajomych urodzili sie niedawno badz maja sie urodzic sami chlopcy
ja poki co nie mam imienia ani dla dziewczynki ani dla chlopca. przed pojsciem na usg ciagle myslelismy nad imieniem dla dziewczynki i tylko coreczke bralismy pod uwage, ale po usg przestalismy myslec w ogole nad imieniem- i dla dziewczynki i dla chlopca.
aaaaaaaaaaaaaaa wiecei co zrobilma dzisiaj idiotycznego? bedac w sklepie byly przecenione bodziaki i kupilam 4 biale z niebieskiemi aplikacjami i 2 rozowe. te niebieskie wzielam bo beda pasowaly i do dziewczynki i do chlopca, ale te rozowe wzielam z premedytacja, a co!;-) pomyslalam ze najwyzej komus sprezentuje, chociaz ciezko z tym bedzie bo poki co wsrod rodziny i znajomych urodzili sie niedawno badz maja sie urodzic sami chlopcy
mama05
Kosmo-nikomu nie bedziesz musiała oddawać różowych bodziaków ))&&&&&&&&
reklama
Piranha
Hehehe, dzięki Kosmo! :-) Przy okazji mam do Ciebie pytanko z innej beczki - czy Twój synek nadal ma drzemkę w ciągu dnia czy już z niej zrezygnował? Nie mogę coś uśpić mojego małego łobuza (choć widzę, że zmęczony jest) i zastanawiam się czy on nie będzie już po prostu powoli rezygnował z popołudniowej drzemki. Najgorszy jest okres przejściowy jak dziecko jeszcze bez drzemki jest zmęczone i marudne ale spać też nie bardzo chce ;-)
Podziel się: