reklama
Jagienka29
Fanka BB :)
Ot, ciazowe zachcianki ))
Jak sie kiedys spotkamy to Ci usmaze gofra
Bo sama je lubie i moi chlopcy tez
Ostatnio chyba 2 tyg temu robilam
No to trzymam za słowo ja nie znam nawet dobrego przepisu,zawsze męzuś nam robił
Dobranoc
Moze jutro jakies dziewczyny sie odezwa,bedzie z kim pogadac no i w grupie zawsze razniej
Właśnie....co się stało z wszystkimi dziewczynkami które udzielały się wcześniej?
A ja chora :-( Źle spałam,gardło boli,w kościach łamie i do tego ten katar
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Jagienko na bol gardla dobra woda z sola
Wlasnie nie wiem co sie stalo z dziewczynami,szkoda ze nie daja znaku zycia,moglaby byc tu wesolo a praktycznie wieje pustkami,mam nadzieje ze jakies nowe dziewczyny dolacza i oczywiscie wroca te ktore sie juz udzielaly :-)
Wlasnie nie wiem co sie stalo z dziewczynami,szkoda ze nie daja znaku zycia,moglaby byc tu wesolo a praktycznie wieje pustkami,mam nadzieje ze jakies nowe dziewczyny dolacza i oczywiscie wroca te ktore sie juz udzielaly :-)
Jagienka29
Edytko,a w jakich proporcjach ta woda z solą?
Zaraz zrobię sobie syrop z cebuli bo zaczynam kaszleć :-(
Zaraz zrobię sobie syrop z cebuli bo zaczynam kaszleć :-(
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Jagienko daje ci linka sa tam porady i rozne sposoby na bol gardla... na szklanke wody lyzeczke soli
http://www.tipy.pl/artykul_186,domowe-sposoby-na-bol-gardla.html
http://www.tipy.pl/artykul_186,domowe-sposoby-na-bol-gardla.html
Witam poznym popoludniem.
Mnie tez dopadla jakas grypa.
Nic mi sie nie chce,a tu niedlugo goscie sie zjada.Tak sie nieskromnie pochwale,ze mam dzisiaj urodzinki.
Wiec ide dzialac,cos smacznego naszykowac.Zapraszam na kawke.
Poznym wieczorkiem jeszcze tu wpadne
Mnie tez dopadla jakas grypa.
Nic mi sie nie chce,a tu niedlugo goscie sie zjada.Tak sie nieskromnie pochwale,ze mam dzisiaj urodzinki.
Poznym wieczorkiem jeszcze tu wpadne
Jagienka29
Tak sie nieskromnie pochwale,ze mam dzisiaj urodzinki.
WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ,NAJ KOCHANA!! DUŻO SZCZĘŚCIA,ZDROWIA,POCIECHY Z DZIECIACZKÓW,JESZCZE CÓRECZKI DO CHŁOPACZKÓW I DUŻO FORSY OCZYWIŚCIE!!! ;-)
Z chęcią przyłączyłabym się do imprezki ale głowa mi pęka,zaraz mi rozerwie zatoki po prostu Przede mną ciężka noc jak sądzę.....
Dzastina222
Czekam..
Cześć dziołszki
Widzę że nawet nawet topik się rozkręca;-);-);-)
Ja zaglądam tu sporadycznie bo mało już przesiaduję przed kompem..
Nie mogę za długo siedzieć zgarbiona bo brzuch mi się stawia i pobolewa dlatego teraz częściej leże przed tv
Piszecie o gofrach... mmmmmm ja też bym se zjadła.. ale niestety nie mam gofrownicy i jedynie co mi pozostaje to zrobić sobie racuchy
Pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna;-);-);-)
Widzę że nawet nawet topik się rozkręca;-);-);-)
Ja zaglądam tu sporadycznie bo mało już przesiaduję przed kompem..
Nie mogę za długo siedzieć zgarbiona bo brzuch mi się stawia i pobolewa dlatego teraz częściej leże przed tv
Piszecie o gofrach... mmmmmm ja też bym se zjadła.. ale niestety nie mam gofrownicy i jedynie co mi pozostaje to zrobić sobie racuchy
Pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna;-);-);-)
Jagienka29
Melduję się o poranku...ale dobrych wieści nie mam...
Przeziębienia ciąg dalszy,katar nie dawał spać w nocy,bolą mnie całę obszary "zatokowe" z uszami włącznie...nie wiem co robić...?? Trochę pokasłuję,mam nadzieję że gorzej już nie będzie i ta infekcja nie zaszkodzi dzidziusiowi :-(
Biorę rutinoscorbin (dostawałam go w szpitalu na naczynia krwionośnie więc myslę że nie zaszkodzi)piję syrop z cebuli...głównie leżę,musze tylko młodego do przedszkola odstawić a potem odebrać ale pojadę autem...
Wizytę u gina mam dopiero w piątek ale jak myślicie,wybrać sie jeszcze do ogólnej czy na razie się wstyrzymać?
Dzastina222,racuchy też uwielbiam :-) wogule ja bardzo mączno-mleczna jestem,tylko samo mleko mnie odrzuca w tej ciąży...
Ja dzisiaj planowałam zrobić krokiety z mięskiem ale przy moim obecnym samopoczuciu nie wiem czy starczy mi determinacji...
Przeziębienia ciąg dalszy,katar nie dawał spać w nocy,bolą mnie całę obszary "zatokowe" z uszami włącznie...nie wiem co robić...?? Trochę pokasłuję,mam nadzieję że gorzej już nie będzie i ta infekcja nie zaszkodzi dzidziusiowi :-(
Biorę rutinoscorbin (dostawałam go w szpitalu na naczynia krwionośnie więc myslę że nie zaszkodzi)piję syrop z cebuli...głównie leżę,musze tylko młodego do przedszkola odstawić a potem odebrać ale pojadę autem...
Wizytę u gina mam dopiero w piątek ale jak myślicie,wybrać sie jeszcze do ogólnej czy na razie się wstyrzymać?
Dzastina222,racuchy też uwielbiam :-) wogule ja bardzo mączno-mleczna jestem,tylko samo mleko mnie odrzuca w tej ciąży...
Ja dzisiaj planowałam zrobić krokiety z mięskiem ale przy moim obecnym samopoczuciu nie wiem czy starczy mi determinacji...
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Witajcie
Royanko dobrze ze doktorek przebada dzieciaczki a Alanek pewnie zarazil sie od Maciusia,duzo zdrowka dla chlopcow
Jagienko nie wiem co ci doradzic,tym bardziej ze jestes na poczatku ciazy i wybor lekarstw ktore mozna zazyc jest ograniczony,jedynie co mozesz zrobic to pij herbatke z cytrynka z dodatkiem miodu,lez w lozeczku i odpoczywaj
Dzastina gratuluje dzidziusia,zagladaj do nas kiedy tylko bedziesz chciala;-)
Maly coraz wiecej chodzi,probuje sam bez podparcia ale jeszcze mu nie wychodzi wiec musze go pilnowac...
Milego dnia
Royanko dobrze ze doktorek przebada dzieciaczki a Alanek pewnie zarazil sie od Maciusia,duzo zdrowka dla chlopcow
Jagienko nie wiem co ci doradzic,tym bardziej ze jestes na poczatku ciazy i wybor lekarstw ktore mozna zazyc jest ograniczony,jedynie co mozesz zrobic to pij herbatke z cytrynka z dodatkiem miodu,lez w lozeczku i odpoczywaj
Dzastina gratuluje dzidziusia,zagladaj do nas kiedy tylko bedziesz chciala;-)
Maly coraz wiecej chodzi,probuje sam bez podparcia ale jeszcze mu nie wychodzi wiec musze go pilnowac...
Milego dnia
Podziel się: