reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dobranoc

Moze jutro jakies dziewczyny sie odezwa,bedzie z kim pogadac no i w grupie zawsze razniej
ole.gif

reklama
Ot, ciazowe zachcianki :)))

Jak sie kiedys spotkamy to Ci usmaze gofra ;)
Bo sama je lubie i moi chlopcy tez :)
Ostatnio chyba 2 tyg temu robilam :)

No to trzymam za słowo :rofl2: ja nie znam nawet dobrego przepisu,zawsze męzuś nam robił :cool2:

Dobranoc

Moze jutro jakies dziewczyny sie odezwa,bedzie z kim pogadac no i w grupie zawsze razniej
ole.gif

Właśnie....co się stało z wszystkimi dziewczynkami które udzielały się wcześniej?

A ja chora :-( Źle spałam,gardło boli,w kościach łamie i do tego ten katar :sad:

Jagienko na bol gardla dobra woda z sola :tak:

Wlasnie nie wiem co sie stalo z dziewczynami,szkoda ze nie daja znaku zycia,moglaby byc tu wesolo a praktycznie wieje pustkami,mam nadzieje ze jakies nowe dziewczyny dolacza i oczywiscie wroca te ktore sie juz udzielaly :-)

Witam poznym popoludniem.
Mnie tez dopadla jakas grypa:wściekła/y:.
Nic mi sie nie chce,a tu niedlugo goscie sie zjada.Tak sie nieskromnie pochwale,ze mam dzisiaj urodzinki.:happy:
Wiec ide dzialac,cos smacznego naszykowac.Zapraszam na kawke.:biggrin2:
Poznym wieczorkiem jeszcze tu wpadne:tak:

Tak sie nieskromnie pochwale,ze mam dzisiaj urodzinki.:happy:
Wiec ide dzialac,cos smacznego naszykowac.Zapraszam na kawke.:biggrin2:

WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ,NAJ KOCHANA!! DUŻO SZCZĘŚCIA,ZDROWIA,POCIECHY Z DZIECIACZKÓW,JESZCZE CÓRECZKI DO CHŁOPACZKÓW I DUŻO FORSY OCZYWIŚCIE!!! :tak::rofl::yes::biggrin2::happy2::laugh2::-p;-):-D

Z chęcią przyłączyłabym się do imprezki ale głowa mi pęka,zaraz mi rozerwie zatoki po prostu :( Przede mną ciężka noc jak sądzę.....

Cześć dziołszki:-D
Widzę że nawet nawet topik się rozkręca;-);-);-)
Ja zaglądam tu sporadycznie bo mało już przesiaduję przed kompem..
Nie mogę za długo siedzieć zgarbiona bo brzuch mi się stawia i pobolewa dlatego teraz częściej leże przed tv :-D:-D:-D

Piszecie o gofrach... mmmmmm ja też bym se zjadła.. ale niestety nie mam gofrownicy i jedynie co mi pozostaje to zrobić sobie racuchy:-D:-D:-D

Pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna;-);-);-)

Melduję się o poranku...ale dobrych wieści nie mam...:no:
Przeziębienia ciąg dalszy,katar nie dawał spać w nocy,bolą mnie całę obszary "zatokowe" z uszami włącznie...nie wiem co robić...?? Trochę pokasłuję,mam nadzieję że gorzej już nie będzie i ta infekcja nie zaszkodzi dzidziusiowi :-(
Biorę rutinoscorbin (dostawałam go w szpitalu na naczynia krwionośnie więc myslę że nie zaszkodzi)piję syrop z cebuli...głównie leżę,musze tylko młodego do przedszkola odstawić a potem odebrać ale pojadę autem...
Wizytę u gina mam dopiero w piątek ale jak myślicie,wybrać sie jeszcze do ogólnej czy na razie się wstyrzymać?

Dzastina222,racuchy też uwielbiam :-) wogule ja bardzo mączno-mleczna jestem,tylko samo mleko mnie odrzuca w tej ciąży...
Ja dzisiaj planowałam zrobić krokiety z mięskiem ale przy moim obecnym samopoczuciu nie wiem czy starczy mi determinacji...:dry:

reklama
Witajcie

Royanko dobrze ze doktorek przebada dzieciaczki a Alanek pewnie zarazil sie od Maciusia,duzo zdrowka dla chlopcow

Jagienko nie wiem co ci doradzic,tym bardziej ze jestes na poczatku ciazy i wybor lekarstw ktore mozna zazyc jest ograniczony,jedynie co mozesz zrobic to pij herbatke z cytrynka z dodatkiem miodu,lez w lozeczku i odpoczywaj:dry:

Dzastina gratuluje dzidziusia,zagladaj do nas kiedy tylko bedziesz chciala;-)

Maly coraz wiecej chodzi,probuje sam bez podparcia ale jeszcze mu nie wychodzi wiec musze go pilnowac...

Milego dnia

Do góry