reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witaj Kinga oj tak watek odzyl,teraz jest tu ruch jak na Marszalkowskiej
cancan.gif

Dzisiaj jedziemy na zakupy,bo trzeba lodowke zapelnic,bo dzieciaki maja taki apetyt ze wszystko znika w mgnieniu oka
meatballs.gif

Royanko jak Macius jest jakas poprawa?

Witam dziewczyny.!!!
A propo spania, ja to sie dzis nie wyspalam.:-(
Kacperka cala noc bolalo uszko, wiec poszlsmy do lekarza.Biedulek ma zapalenie ucha srodkowego.
A Karolek rano zaprotestowal,ze nie chce sam isc do szkoly.
Oni wszystko musza robic razem.Trudno bylo ich rozdzielic.
Ale w koncu poszedl sam.:biggrin2:Przyszedl ze szkoly i powiedzial mi tak,mama mnie tez boli uszko i nie pojde do szkoly,co.Slodko udawal, smiejac sie.Ach te dzieciaki,co one jeszcze wymysla??:-D
Dobrze ,ze mamy weekend.

Milego popoludnia!!!

Witam dziewczyny.!!!
A propo spania, ja to sie dzis nie wyspalam.:-(
Kacperka cala noc bolalo uszko, wiec poszlsmy do lekarza.Biedulek ma zapalenie ucha srodkowego.
A Karolek rano zaprotestowal,ze nie chce sam isc do szkoly.
Oni wszystko musza robic razem.Trudno bylo ich rozdzielic.
Ale w koncu poszedl sam.:biggrin2:Przyszedl ze szkoly i powiedzial mi tak,mama mnie tez boli uszko i nie pojde do szkoly,co.Slodko udawal, smiejac sie.Ach te dzieciaki,co one jeszcze wymysla??:-D
Dobrze ,ze mamy weekend.

Milego popoludnia!!!

Dido Ty to masz wesolutko,ze swoimi chlopcami
pillowfight.gif

Zdrowka dla Kacperka

jak tam po dniu Babci? :)))
my własnie po goścince... było milutko..
Jutro bal karnawałowy Filip ma i spotkanie z Mikołajem! :D podekscytowany na maksa jest

jak tam po dniu Babci? :)))
my własnie po goścince... było milutko..
Jutro bal karnawałowy Filip ma i spotkanie z Mikołajem! :D podekscytowany na maksa jest

My nie obchodzimy takich uroczystosci,a babci juz nie mam:-(

A co tam ogolnie u was dziewczynki?Bo mam smaka na KFC i T pojechal mi kupic zestawik :-) zaraz bede delektowac sie ich smakiem mmmm :-p

Moze jakis wirusek maly zalapal?dobrze ze troszeczke lepiej,bo najgorzej jak dzieciaczki choruja...

Ja usypiam malego,ja go klade a on wstaje :-)o kupsztala strzela trzeba go przewinac :zawstydzona/y::tak:

Mozna powiedziec ze zostalysmy same,ale mam nadzieje ze reszta dziewczyn sie zmobilizuje i znowu bedzie tu pisac,wtedy urzadzimy imprezke
za2.gif

reklama
Nie ma jak BB ;)

Szkoda tylko, ze reszta dziewczyn znikla...
Ciekawe co u jagienki...ostatnio byla w szpitalu a teraz znowu sie nie odzywa..Mam nadzieje, ze wszystko ok...

Royanko,jestem....tylko że czuję się fatalnie :sad:
Od wczesnego południa do późnego wieczora a właściwie nocy męczą mnie mdłości :no2: nie zwracam co prawda ale strasznie to męczące i irytujące bo do niczego się nie nadaję...byłam nawet u prywatnej ginki żeby zasięgnąć porady innego lekarza,ona mi tylko potwierdziła że ten duphaston który musze brać przez wzgląd na tego krwiaka może i najprawdopodobniej potęguje mdłości :-(
Dzidziuś ma się dobrze,ma już 8 tygodni i 13 mm ale ja chodze jak struta,zupełnie jakby ktoś mi odebrał siły i chęci wogule do życia...wiem,wiem jak to brzmi,mam nadzieję że minie po pierwszym trymestrze,musze uzbroić się w cierpliwość przynajmniej na te 4-5 tygodni.
Tymczasem wszystkim staraczkom przesyłam ciążowe fluidki i życze owocnych staranek ;-)

Do góry