Agniesiak85
Fanka BB :)
Są wyniki biopsji
JELITO GRUBE ZDROWE I UNERWIONE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz wprowadzają mleko ale sztuczne takie które się nie wchłania przez jelita, później moje a jak bedą zalegania topodobno ma być jakiś delikatny zabieg udrażniający :-) ale jesteśmy z M szczęsliwi
z tego powodu kupiłam sobie dwa komplety z Triumpha !!!!
dziękuje ze trzymaliście kciuki !!!
Agniesiak super, ze z maluszkiem wszystko ok a przypomnij mi chciałaś córcię czy synka ?
Co za wspaniała wiadomośc
Teraz to raz dwa zleci i Kubuś będzie z Wami w domku
My z M cały czas do brzuszka mowimy Tomuś ale jak będzie córunia to też będziemy happyoby zdrowe było:-)
Teraz to raz dwa zleci i Kubuś będzie z Wami w domku
My z M cały czas do brzuszka mowimy Tomuś ale jak będzie córunia to też będziemy happyoby zdrowe było:-)
Aga tez sie ciesze ze u Ciebie ok:-)i z cytologia tez bedzie wszystko dobrze:-)[/B]
Dziękuję KochanaBoję się tego wyniku cytologi, no ale zobaczymy 6 października na wizycie
Bardzo sie ciesze, ze wizyta udana i wszystko dobrze. A do 5.10 szybko minie
Oj.. już bym chciała aby ten 5 październik byl jutro
SAME DOBRE WIEŚCI!!!
Super Agniesiak !!! Ja myślę, że będzie dziewczynka :-) Chyba tak miało być? ;-)
Obstawiamy od samego początku chłopaczka Tomaszka ale zobaczymy co Pan Bóg nam zesłał:-)
[/CENTER]
Agniesiak ciesze się że i u Ciebie dobre wieści, że wszystko wporządku :-):-) niedługo zobaczysz swoja dzidzie i być moze poznasz płeć, szybko zleci
Matko ja dziś taka happy jestem, że chyba zaraz wybuchnę
Byłam na wizycie, wszystko oki, obejrzałam serial w tv, mąż poszedl do pracy a ja pranie robię (ręcznie bo nie mamy pralki) Jeszcze została mi jedna ogromniasta micha i dwie mniejsze do przepraniaRąk już nie czuję, ale prac trzeba Nieraz zanosimy pranie do teściów albo do babci do mieszkania obokAle ja wolę sama sobie upracDzień mi szybciej minie i M wróci niebawem Eh.. jeszcze tylko kupa zmywania jest..No ale jak się sprężę to dam radę przed przyjściem M z pracy