SAME DOBRE WIEŚCI!!!
Super Agniesiak !!! Ja myślę, że będzie dziewczynka :-) Chyba tak miało być? ;-)
Tusia ... ciiii... nic nie mówię :-)
Ta wiadomość jest numerem 1!!!
Bardzo się cieszę Bershko , że wszystko na dobrej drodze :-)
Kurcze, zdrowie dziecka to chyba najważniejsza sprawa. Podziwiam Cię, musisz mieć ogromną siłę
Dziewczynki bylam na wizycie, wszystko oki
Pobrał mi gin cytologię do przebadania a usg nie robił:-( Dał mi skierowanie i poszłam się zapisac na usg na 3 pietrotam mają superaśny sprzęt Może już 5 października dowiem się jaka będzie płec maluszka:-)Jak myślicie? O genetycznym to mi powiedział, że jak robi mi na takim super sprzęcie usg to od razu mierzy wszystko i jest oki, dlatego jako takiego mi nie zleca dodatkowo bo wszystko jest na bieżącoTakże jestem szczęsliwa i zadowolona Tylko teraz czekam na 5 października na usg a 6 października mam kolejną wizytę i pewnie już odbiore wynik cytologi.. i tym troszkę się martwię bo to byla moja pierwsza:-)
:-)
Super Agniesiak !!! Ja myślę, że będzie dziewczynka :-) Chyba tak miało być? ;-)
oj nie chciałam się przyznawać bo do termin @ w piątek ale dziś
głupi babsztyl pokusiłam się i zrobiłam i teraz zachodze w durny łeb
i gapie się ciągle na tego bladziora
Tusia ... ciiii... nic nie mówię :-)
Są wyniki biopsji
JELITO GRUBE ZDROWE I UNERWIONE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz wprowadzają mleko ale sztuczne takie które się nie wchłania przez jelita, później moje a jak bedą zalegania topodobno ma być jakiś delikatny zabieg udrażniający :-) ale jesteśmy z M szczęsliwi
z tego powodu kupiłam sobie dwa komplety z Triumpha !!!!
dziękuje ze trzymaliście kciuki !!!
Ta wiadomość jest numerem 1!!!
Bardzo się cieszę Bershko , że wszystko na dobrej drodze :-)
Kurcze, zdrowie dziecka to chyba najważniejsza sprawa. Podziwiam Cię, musisz mieć ogromną siłę