reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dobry wieczor:-D
Naprawde dobry:tak:
Tak sie ciesze:-D
I ciesze sie, ze zafasolkowanych przybywa:tak: Betti-jutro czekam na Twoj test:tak::-D
Wiekszosc z nas spotka sie na Listopadowkach:-D

Do meza sie smieje, ze II kreseczki sa, bo w zeszlym tyg gdy bylam na zakupach to kupilam dla Macia rzeczy, dla siebie i jedna mala sukieneczke-aby przyciagnac fluidki:-D na szczescie, mam nadzieje, ze udalo nam sie w celowac w dziewusie:tak::-)

a te objawy na @ to faktycznie moga byc na fasolke. I juz w to wierze.
Moj maz mowi: na dwoje babka wrozyla;-). U nas na bobo:-D

ooo loosiiee Cukierek to zaszalałaś:-):-):-):-)
no jak już 6 pokazało to dziecię będzie napewno:tak::-):-)
to Twoje pierwsze dzieciątko?:-)
Roya to może ja powinnam jakieś portaski zakupić na mojego chłopczyka:-):-) dobry pomysł jutro do miasta jadę:-):-):-) a na swój test kochana to ja sama nie mogę się doczekać:-D już godziny odliczam:-D:-D

Pierwsze ;-) ;-) i długo wyczekiwane. Do mnie to jeszcze nie dociera, że jestem wciąży musi mi ktos to potwierdzić. A pieniędzy mi nie szkoda ;-)

Beti no suwaczek na boya , hehe.. taki mi się podobał, a nie było innych kolorów :-)

Royanna a jak serduchowaliście? Przed owulką , że podejrzewasz że dziewczynka będzie? My przytulaliśmy się codziennie i przed i po więc zobaczymy co będzie :tak: Najważniejsze żeby zdrowa dzidzia :-)

Anufifi-serduchowalam przed owulka. Ale nie bylam na zadnych monitoringach wiec pewnosci nie mam. Chcialabym wcelowac w dziewczynke, ale z chlopca tez bede szczesliwa :)

reklama
Do góry