reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mi z tego kalendarza tez sie sprawdza- dwie cipuszki i są:-D a ja rocznik 77:tak: Syneczki2 jaka Ty mlodziutka:tak: Ale teraz sobie odchowasz i pozniej jak znalazł no i czas dla siebie:tak::-D Do tych akrobacji i stron w łozku jeszcze kalendarze dochodza:confused: zwariuje :-D:-DBecia kochana ja sie pisze na pazurki po znajomosci oczywiscie:-DA kiedy bede w kraju? hmm..teraz to na wakacje dopiero:dry: Mam kolezanke ze szkolnej lawy, ktora jest kosmetyczka , ma swoj zakład i jakos tak mam dobrze,ze zawsze znajdzie dla mnie czas- nawet kiedy ma tak napiety grafik ze uhhh:-D Takze dobrze miec "takie' znajomosci:-p A gdzie sie bawicie jutro babeczki? Czarodziejko pytałaś jak przygotowania do jutrzejszego dnia... no coz- u mnie jakos specjalnie ich nie widac.siedzimy z dziewczynkami w domku... w tamtym roku tez bylismy w domu, bo byłam na tzw.oststnich nogach a poza tym nie mamy i tak z kim zostawic maluchów.Ale tance z dziewczynkami i jakies dobre jedzonko+ winko i bedzie tez suuper;-)
A jak u Was?

reklama
No ciekawe!!!
Na USG4d wygląda na dziewczynkę - tak twierdzi lekarz, a z powyższej metody wychodzi nieparzyste czyli chłopiec :-)
Mama 26 lat = 7+7+7+5
Tata 32 lata = 7+7+7+7+4
5+4=9 nieparzyste => chłopak
Jeżeli źle zrozumiałam to mnie poprawcie :-D

Dziewczyny mi się coś porypało.. myslalam ze Sylwester w czwartek...a tu jutro..generalnie nic sobie nowego nie kupilam....e rypać to zaloze czarne eleganckie portki i fajną (sexi) bluzke z intimisimi taka blyszczaca..szpileczki..sztuczne rzesy..pazurki zrobione :)))))) i tak po 2 godzinach wszyscy nawaleni i nic nie widzą:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mlodego podrzucamy do moich rodzicow a sami ze znajomymi do knajpy ;)))
Wiecie co laski...ja nie wierze w te wyliczenia...choc kiedys gadalam z Wojcikiem tym co ma książke :Chlopiec czy dziewczynka i powiedzial mi ze te tablice chińskie sa najbardziej wiarygodne poniewaz chodzi tu o polaryzacje komorki jajowej ktora w zaleznosci od miesiaca i wieku matki jest dotatnio lub ujemnie naladowana. Przyciaga wtedy albo hromosom X (zenski) Albo Y(meski) dlatego sie zdarza zze czasem z owulki wychodzi dziewuszka a przed owulką Syn choc to pierwsze czesciej sie zdarza. Nawet jesli jest owulka i plemniki męskie z hromosomem Y dotrą pierwsze to komorka jajowa odpycha je nie pozwalając im na wnikciecie, natomiast "przyjmuje tylko X.
mam nadzieje ze zrozumialyscie coś z mojej wypowiedzi
czytalam kiedys o tej polaryzacji bardzo duzo!!!!! ale Wojcik powiedzial ze jesli serduszkujesz 4 dni przed owu i zajdziesz w ciąze to bez wzgledu na polaryzje na chlopca bedzie dziewczynka bo hromosomy meskie nie zyją 4 dni....rozumiecie?

dziewczynki no własnie jak to jest jak rodzice maja po tyle samo lat, a zeby było smieszniej to my z mezem milismy w chwili poczecia po 20lat...
mama 20lat; 7+7+6=20
tata 20lat, 7+7+6=20
to jest razem 6+6=12 parzysta , więc powinna byc córa a jest SYNEK więc u mnie zadna z metod sie niesprawdza....

jestem z rocznika 1984:zawstydzona/y:

Ja mysle .. jesli maja po tyle samo lat to potem sie wylicza jak i u Agi wychodzi 12 to potem jak i w innych podobnych wyliczeniach ..12 to 1+2 =3 czyli chlopiec:-)
Mi teraz wychodzi dziewczynka:-D i przedtem tez buhaahahah 2 razy a sa chlopaki. .chyba ze cos pomylilam w obliczeniach tamtych.. jak bede miala secunde to sprwdze jeszcze raz...
Kochane..to wszystko tylko sa zabawy.. i tez nie wydaje mi sie zeby to mialo kazde wyliczenie jakas wplyw faktycznie na plec:-D ..ale pobawic sie zawsze mozna:-D:-D
Ta dziewczyna co to napisala.. nie wyjasnila nic wiecej..tylko tyle co wkleilam..potme sie pytalo duzo osbo co jak sa w tym samym wieku ale sie juz nie odezwala:baffled:... Wiec tylko mozemy sie domyslac:-D
Buziaczki wieczorne:)

witam niewitane:-)prawie skonczyłam:-)klientka poszła teraz robię sobie:-)wygladam jak czarownica narazie z tymi pazurami:-D:-)
ja śpię po lewej hehe :-)

reklama
Do góry