reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mi z tego kalendarza tez sie sprawdza- dwie cipuszki i są:-D a ja rocznik 77:tak: Syneczki2 jaka Ty mlodziutka:tak: Ale teraz sobie odchowasz i pozniej jak znalazł no i czas dla siebie:tak::-D Do tych akrobacji i stron w łozku jeszcze kalendarze dochodza:confused: zwariuje :-D:-DBecia kochana ja sie pisze na pazurki po znajomosci oczywiscie:-DA kiedy bede w kraju? hmm..teraz to na wakacje dopiero:dry: Mam kolezanke ze szkolnej lawy, ktora jest kosmetyczka , ma swoj zakład i jakos tak mam dobrze,ze zawsze znajdzie dla mnie czas- nawet kiedy ma tak napiety grafik ze uhhh:-D Takze dobrze miec "takie' znajomosci:-p A gdzie sie bawicie jutro babeczki? Czarodziejko pytałaś jak przygotowania do jutrzejszego dnia... no coz- u mnie jakos specjalnie ich nie widac.siedzimy z dziewczynkami w domku... w tamtym roku tez bylismy w domu, bo byłam na tzw.oststnich nogach a poza tym nie mamy i tak z kim zostawic maluchów.Ale tance z dziewczynkami i jakies dobre jedzonko+ winko i bedzie tez suuper;-)
A jak u Was?

reklama
No ciekawe!!!
Na USG4d wygląda na dziewczynkę - tak twierdzi lekarz, a z powyższej metody wychodzi nieparzyste czyli chłopiec :-)
Mama 26 lat = 7+7+7+5
Tata 32 lata = 7+7+7+7+4
5+4=9 nieparzyste => chłopak
Jeżeli źle zrozumiałam to mnie poprawcie :-D

Dziewczyny mi się coś porypało.. myslalam ze Sylwester w czwartek...a tu jutro..generalnie nic sobie nowego nie kupilam....e rypać to zaloze czarne eleganckie portki i fajną (sexi) bluzke z intimisimi taka blyszczaca..szpileczki..sztuczne rzesy..pazurki zrobione :)))))) i tak po 2 godzinach wszyscy nawaleni i nic nie widzą:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mlodego podrzucamy do moich rodzicow a sami ze znajomymi do knajpy ;)))
Wiecie co laski...ja nie wierze w te wyliczenia...choc kiedys gadalam z Wojcikiem tym co ma książke :Chlopiec czy dziewczynka i powiedzial mi ze te tablice chińskie sa najbardziej wiarygodne poniewaz chodzi tu o polaryzacje komorki jajowej ktora w zaleznosci od miesiaca i wieku matki jest dotatnio lub ujemnie naladowana. Przyciaga wtedy albo hromosom X (zenski) Albo Y(meski) dlatego sie zdarza zze czasem z owulki wychodzi dziewuszka a przed owulką Syn choc to pierwsze czesciej sie zdarza. Nawet jesli jest owulka i plemniki męskie z hromosomem Y dotrą pierwsze to komorka jajowa odpycha je nie pozwalając im na wnikciecie, natomiast "przyjmuje tylko X.
mam nadzieje ze zrozumialyscie coś z mojej wypowiedzi
czytalam kiedys o tej polaryzacji bardzo duzo!!!!! ale Wojcik powiedzial ze jesli serduszkujesz 4 dni przed owu i zajdziesz w ciąze to bez wzgledu na polaryzje na chlopca bedzie dziewczynka bo hromosomy meskie nie zyją 4 dni....rozumiecie?

dziewczynki no własnie jak to jest jak rodzice maja po tyle samo lat, a zeby było smieszniej to my z mezem milismy w chwili poczecia po 20lat...
mama 20lat; 7+7+6=20
tata 20lat, 7+7+6=20
to jest razem 6+6=12 parzysta , więc powinna byc córa a jest SYNEK więc u mnie zadna z metod sie niesprawdza....

jestem z rocznika 1984:zawstydzona/y:

Ja mysle .. jesli maja po tyle samo lat to potem sie wylicza jak i u Agi wychodzi 12 to potem jak i w innych podobnych wyliczeniach ..12 to 1+2 =3 czyli chlopiec:-)
Mi teraz wychodzi dziewczynka:-D i przedtem tez buhaahahah 2 razy a sa chlopaki. .chyba ze cos pomylilam w obliczeniach tamtych.. jak bede miala secunde to sprwdze jeszcze raz...
Kochane..to wszystko tylko sa zabawy.. i tez nie wydaje mi sie zeby to mialo kazde wyliczenie jakas wplyw faktycznie na plec:-D ..ale pobawic sie zawsze mozna:-D:-D
Ta dziewczyna co to napisala.. nie wyjasnila nic wiecej..tylko tyle co wkleilam..potme sie pytalo duzo osbo co jak sa w tym samym wieku ale sie juz nie odezwala:baffled:... Wiec tylko mozemy sie domyslac:-D
Buziaczki wieczorne:)

witam niewitane:-)prawie skonczyłam:-)klientka poszła teraz robię sobie:-)wygladam jak czarownica narazie z tymi pazurami:-D:-)
ja śpię po lewej hehe :-)

reklama
Do góry