reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Usmialam sie do lez:-D Tyle metod, ze zwariowac mozna, a TEN u gory boki sobie zrywa jak nas tu podczytuje;-)
Ja spie po lewej stronie:-)
Z tego kalendarza Wojcika wychodzi mi chlopiec a mam core, wiec juz sama nie wiem jak to jest. A z obliczen wychodzi dobrze, tym razem niby ma byc chlopaczek. Poczekamy, zobaczymy...
Pixella, znasz juz plec? Chociaz to chyba jeszcze za wczesnie... Jak sie czujesz?

My jutro idziemy na bal, a ja nawet nic nie zmierzylam, gorzej jak sie w zadna sukienkie nie zmieszcze:happy:

reklama
Usmialam sie do lez:-D Tyle metod, ze zwariowac mozna, a TEN u gory boki sobie zrywa jak nas tu podczytuje;-)
Ja spie po lewej stronie:-)
Z tego kalendarza Wojcika wychodzi mi chlopiec a mam core, wiec juz sama nie wiem jak to jest. A z obliczen wychodzi dobrze, tym razem niby ma byc chlopaczek. Poczekamy, zobaczymy...
Pixella, znasz juz plec? Chociaz to chyba jeszcze za wczesnie... Jak sie czujesz?

My jutro idziemy na bal, a ja nawet nic nie zmierzylam, gorzej jak sie w zadna sukienkie nie zmieszcze:happy:
kinga12..ginek twierdzi, ze córa jak nic..z tego co widziałam to siusiaka nie miała :-)!

a mnie wg kalendarza podanego przez Czarodziejkę wychodzi, że pierwszy jest Syn i jest ;) a druga, ze dziewczynka :tak:

wiecie co , u mnie w pierwszej ciąży silnie czułam chłopca, mam jakiś wyczulony silny instynkt :nerd: i nawet jak w 18 tyg. ciąży lekarz pomylił sie i powiedzial, ze bede miec dziewczynke nie uwierzyłam mu :-D teraz nie czuję w ogóle chłopca a dziewczynkę ale czy mnie instynkt nie zawiedzie dowiem się dopiero za kilka tygodni :-);-)

Czarodziejko coś jest w tym kalendarzu bo u mnie też się zgadza. I wychodzi że będę miała teraz dużo sznas na dziewczynkę :happy: ale zauważylam ze wg tej tabeli to na córeczkę mają większe starsze matki czyli takie jak ja :-D (rocznik 78)

To może zamiast wyliczać ile dni do owu zacznijmy się sugerować tym kalendarzem :-)

A to przepis na sałatkę, którą się robi ekspresowo i chyba każdemu smakuje:

6 jajek ugotowanych na twardo
6 kiszonych ogórków
40 deko twardego żółtego sera
puszka groszku konserwowego
majonez

pokroić, doprawić i wymieszać :-)

pazurki skończone:-)wyciełam sobie gwiazdki:-)
no i zapomniałam Wam powiedzieć,że w święta fryzurkę zmieniłam:-)

wiecie co,ja to chyba powinnam mieć bliżniaki:-)bo wg tych wszystkich obliczeń i spania po prawej i lewej stronie, to mnie oba płcie wychodzą:-D:-)

reklama
Anufifi jutro mam do niej zadzwonić i się umówić
narazie to dziś przyszła do mnie @ i jestem wcale niezadowolona:angry::-)
muszę czekać jeszcze na wyniki z zielonej bo te pierwsze już mam
a jak u Ciebie kochana?

Do góry