reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Czesc dziewczyny....
Przyznam szczerze, ze podczytuje ten topik od wielu miesiecy, ale z braku czasu nie mam czasu pisac, a takie wpadanie raz na jakis czas jest dla mnie bezcelowe, bo to takie wtracanie sie...
Duzo mi pomoglyscie..mam synka i marzylam o drugiej ciazy..nie nastawialam sie na plec, bo balam sie rozczarowania....w maju z mezem zaplanowalismy i co najlepsze od razu byl zloty strzal, bo jestem w 25 tyg...i bede miala coreczke Maje....takie moje skryte marzenie miec core i wszystkie te rozowosci, ale patrzac na tego malego mezczyzne stwierdzam, ze chlopaki tez sa boskie:D sciagnelam sobie prosty kalendarz, owulacje policzylam na oko:D i kochalam sie 3 dni przed....no i wyszla Maja....ale to lud szczescia wg mnie..
Dziewczyny, zycze Wam duzo sil i szczescia.....wymarzonej plci, ale przese wszystkim zdrowych dzieci, bo to jest najwazniejsze!!

Jarzebinka ty kochana cierpliwa kobieta jesteś ...ja przy drugim dziecku w 24 dniu cyklu robiłam hcg i wyszła ciąża , dłuzej nie wytrzymałam . teraz zastanawiiam sie czy nie iść w piatek choć to będzie 21 dzień cyklu ...

Tofi_Bremen to dla mnie pocieszenie , bo ja też sie starałam tak gdzies do 3 dnia przed owulacją ...może też mi sie uda....:):-)

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :)

Czesc dziewczyny....
Przyznam szczerze, ze podczytuje ten topik od wielu miesiecy, ale z braku czasu nie mam czasu pisac, a takie wpadanie raz na jakis czas jest dla mnie bezcelowe, bo to takie wtracanie sie...
Duzo mi pomoglyscie..mam synka i marzylam o drugiej ciazy..nie nastawialam sie na plec, bo balam sie rozczarowania....w maju z mezem zaplanowalismy i co najlepsze od razu byl zloty strzal, bo jestem w 25 tyg...i bede miala coreczke Maje....takie moje skryte marzenie miec core i wszystkie te rozowosci, ale patrzac na tego malego mezczyzne stwierdzam, ze chlopaki tez sa boskie:D sciagnelam sobie prosty kalendarz, owulacje policzylam na oko:D i kochalam sie 3 dni przed....no i wyszla Maja....ale to lud szczescia wg mnie..
Dziewczyny, zycze Wam duzo sil i szczescia.....wymarzonej plci, ale przese wszystkim zdrowych dzieci, bo to jest najwazniejsze!!

GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA!!!

Jesteś kolejną osoba " dnia trzeciego" którą znam.... czyli osobą która serduchowała na 3 dni przed owulką i wyszła dziewczynka, nie wierze że to tyle jest tych przypadków, to tylko potwierdza tą tezę. jeszcze raz gratuluję

Jarzębinko synek super i fajnie że już masz prawie pokój umeblowany. Mały na pewno będzie szczęśliwy.

Pozdrowienia dla całej reszty.

Jarzębinko zdjęcia piękne......;-)
Co do egzaminu, teraz jest naprawdę sporo kursantów a lista oczekujących na egzamin jest bardzo długa...... ;-);-);-)

anufifi trzymam mocno za Ciebie kciuki.......;-)

Resztę babeczek pozdrawiam.....:-)

reklama
witam z rana - i kolejny dzień leje, to już czwarty u nas ............ :baffled:

a co do meblowania, to właśnie klega z pracy mi zaoferował niedużą kanapę, ktorą używali tylko dla gości i maja na zbyciu, na początek wystarczy :tak: bo my nie chcemy kupować jakichś mebli takich na początek taniej czy używanych, wolimy się przemęczyć i kupić juś sobie takie wymarzone :tak:więc goście nie będą musieli spać na dmuchanym a dostaną kanapę ........ :tak::-D:tak:

i dziękuję w imieniu synka, impreza była naprawdę udana, trwała jakieś 30 minut, najpierw przez 20 min dzieciaczki prezentowały wszystkie piosenki, wierszyki i tańce jakich sie nauczyły przez te 2 miesiące a potem było pasowanie wielkim ołówkiem i ...... wielka zbiorowa histeria płaczu jak trzeba było rozstać sie z rodzicami i pójść z pania do sali ...... ale panie dzielnie sobie poradziły :tak::-D:tak:

Do góry