reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Takie chyba już uroki tej pory roku,że słonka bywa mało.
My z Krzysiem już po obiadku:))
Dzisiaj pojawiła się u mnie w domu położna, z 1,5 opóźnieniem, ale ważne że przyszła.
Wszystko jest ok, pogadała ze mną o porodzie, ale nic nowego się nie dowiedzaiłam. Miała tylko wąty co do asparginu ktory biorę a zapisał mi go polski gin na skurcze i bóle łydek.

Dzisiaj pojawiła się u mnie w domu położna, z 1,5 opóźnieniem, ale ważne że przyszła.
Wszystko jest ok, pogadała ze mną o porodzie, ale nic nowego się nie dowiedzaiłam. Miała tylko wąty co do asparginu ktory biorę a zapisał mi go polski gin na skurcze i bóle łydek.

rozumiem,że to taka położna,która zamiast "polskiego" lekarza przygotowuje Cie do porodu ???? i przychodzina wizyty domowe ???? to fajnie :tak:

A w Krakowie słoneczko i cieplutko :) . Poznań natomiast niezaleznie od pogody jest fantastyczny ...studiowałam tam i uwielbiam to miasto :)

No proszę....a którą uczelnie?

Dziewczyny do nas dziś dotarła ameryka..... normalnie pierwszy raz w życiu mi się zdarzyło że przyszły do nas dziecaki na halloween, a ja kurcze rodem zza uralu nie przygotowana. wymamrałam jakiegoś batonika i powiedziałam żeby sie podzielili, no i kurcze jeszcze następne 3 grupy pszyszły, na szczęście mój mąż przypomniał sobie że mamy placek, no i poczęstował ich plackiem. W końcu Alex poszedł do slepu i kupił cukierki, no i jak kupilismy cukierki to już nikt nie przyszedł...:crazy::-D

UAM Wydział Fizyki kierunek Protetyka Słuchu....Mimo 7 godzinnych podróży wspominam miło i z nutka żalu , że to już nie wróci :) . Ale przynajmniej raz w roku jestem na Konferencji :):-)

A tak w temacie ...coraz bardziej się stresuję im bliżej terminu @ @@@...jakoś się boję że wredota przyjdzie do mnie. Kupiłam 2 testy...i zastanawiam się kiedy zrobić pierwszy...Miałam w piątek robić hcg ale to chyba był głupi pomysł bo za wcześnie więc odpuściłam...

Co radzicie ...bo do 7.11 nie wytrzymam napewno...:-(

reklama
Witam:))))
Anufifi.. wytrzymasz!!!!;-) chyba lepiej w termin zrobic niz wczesiej i sie niepotrzebnie rozczarowac;-)...Ale Trzymam kciuki;-):-) Aaaa a Ty z samego Krk??;-)
Ania.. to sobie zjecie teraz ciuciu:-D;-)
Pozdrowionka:)))

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry