reklama
Sylwia75
Mama Super Synków:)
Ania .. tu masz linka z przetlumaczeniem...
Przetłumaczona wersja strony http://lunarium.co.uk/jonas.php:*
Medio nie ... w drguich rubrykach wpisujesz date domyslnego obliczenia poczecia.. i oblicza wszystlie mozliwe daty poczecia w roku..:-) i wtedy sprawdzasz kidey bylo poczete i czy sie zgadza;-)
Medio nie ... w drguich rubrykach wpisujesz date domyslnego obliczenia poczecia.. i oblicza wszystlie mozliwe daty poczecia w roku..:-) i wtedy sprawdzasz kidey bylo poczete i czy sie zgadza;-)
Sylwia75
U mnie sie zgadza bo w tym miesiacach byli chlopcy poczeci:-);-)
pozdrowinka)))
Ania... to królewna bedzie dużą dziewczynka;-) Ojj Ty bidulko nadzwigasz sie;-) ale juz nie dlugo .. Buziaczki
pozdrowinka)))
Ania... to królewna bedzie dużą dziewczynka;-) Ojj Ty bidulko nadzwigasz sie;-) ale juz nie dlugo .. Buziaczki
anufifi
tęsknię...
Jarzebinka ...jak tam ? zakupy udane? A w ogóle na jakim etapie sa twoje starania ?
Jeśli chodzi o tego linka z góry to mnie sie tam niestety nie zgadza .
a mnie nie pozostaje nic innego jak czekać przynajmniej do 1 listopada ...albo i dłużej na jakieś wieści
Jeśli chodzi o tego linka z góry to mnie sie tam niestety nie zgadza .
a mnie nie pozostaje nic innego jak czekać przynajmniej do 1 listopada ...albo i dłużej na jakieś wieści
Ania .. tu masz linka z przetlumaczeniem...
Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale jeśli u mnie wyszło że 6 marca o godz 1:44 powinno byc zapłodnienie z którego wyjdzie dziewczynka, no to jedynie mogę stwierdzic że w tym dniu nie miałam zapłodnienia. Przy Marcinku wychodzi mi tylko data z końca wrzesnia lub końca października a mały został poczęty na początku października. Ta metoda jest podobna do tej twojaplodnosc.pl tylko trzeba wcelowac konkretnie w te trzy dni. Ja w żadnym przypadku nie strzeliłam, zresztą nie wierzę w żadne takie wyliczenia i tablice bo to mi się nie sprawdza. Natomiast metoda im dalej owulki dziewczynka, im bliżej chłopiec - sprawdzsiła mi się w 3 przypadkach, czyli u mnie w 100%. W żadnej innej metodzie mi sie tak nie sprawdziło, przewaznie jest na odwrót.
U mnie sie zgadza bo w tym miesiacach byli chlopcy poczeci:-);-)
pozdrowinka)))
Sylwia z tego co ja rozumiem to nie chodzi o cały miesiąc tylko własnie o konkretny dzień i nawet godzinę i jak planujesz dziecko określonej płci to musisz serduszkowac własnie tego dnia który Ci podaje ten kalendarz i tu musiały by się wypowiedzieć dziewczyny które w podanej dacie miały zapłodnienie.
Sylwia75
Ania... ja az dokladnie nie wiem daty zapolodnienia:-) ale miesiac dany sie zgadza Ale to tylko zabawa...bo nie wierze w te wyliczenia..;-) Zreszta tam tez pisze ze trzeba znac matki godzine urodzenia zeby to bylo wiarygodne..Ale najbardziej wiarygodna to sama natura;-) A co ma być to będzie
A w tej stronce "twoja plodnosc" mi sie nie zgadza:-)
Milej nocki wszystkim:-)
A w tej stronce "twoja plodnosc" mi sie nie zgadza:-)
Milej nocki wszystkim:-)
Sylwia75
Ania.. mi sie tez tak wydaje... że danego dnia i o danej godzinie trzeba seduszkowac..ale co jesli wtedy nawet TYCH dni nie bedzie..np.. bedzie wtedy @@@ jakies to pokreconeSylwia z tego co ja rozumiem to nie chodzi o cały miesiąc tylko własnie o konkretny dzień i nawet godzinę i jak planujesz dziecko określonej płci to musisz serduszkowac własnie tego dnia który Ci podaje ten kalendarz i tu musiały by się wypowiedzieć dziewczyny które w podanej dacie miały zapłodnienie.
reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Jarzebinka ...jak tam ? zakupy udane? A w ogóle na jakim etapie sa twoje starania ?
zakupy udane - dywanik i pojemniki juz są, teściu dzwonił,że łóżeczko i komoda do połowy listopada też będą gotowe, więc super .... przynajmniej jeden pokoik będie umeblowany na dzień dobry ........
a staranka, na chwile obecną juz po tym najlepszym okresie, teraz pozostaje tylko oczekiwanie gdzieś do 10/11 listopada, i wszystko będzie jasne ....................
miłego
Podziel się: