Brawo. A stosowaliście teorie odstępu owulacyjnego?Hejka , miałam kolejne usg i na 99% będziemy mieć córeczkę więc u nas teoria wyrostka płciowego się sprawdziła . Kierował się w dół i jest dziewczynka
reklama
laurelle
Fanka BB :)
24-25 lipca powinna być, chociaż dziś boli mnie podbrzusze więc sama już nie wiem czy to jednak nie na okresMoże tak być, kiedy (nie)spodziewasz się miesiączki?
A pisałaś wcześniej że pracujesz cc - czy w Twoim szpitalu też robią tak że najpierw zakładają cewnik na żywca? Ja tak miałam i nie wspominam tego dobrze... jeszcze raz gratulacjeTaka niespodzianka dziś Zobacz załącznik 1649492
laurelle
Że planuje CC? Tak bo to będzie drugi poród i u mnie w szpitalu nie podchodzą do naturalnego porodu kiedy pierwsze to było CC. Cewnik był na żywca,tragedia. Ale trwało to kilka minut na szczęście..A pisałaś wcześniej że pracujesz cc - czy w Twoim szpitalu też robią tak że najpierw zakładają cewnik na żywca? Ja tak miałam i nie wspominam tego dobrze... jeszcze raz gratulacje
laurelle
Dziękuję! To prawda, jednak się to czuje. Oby wszystko poszło tak gładko i sprawnie jak z pierwszą ciążąGratulacje miałaś dobre przeczucie
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Wow! Super, gratulacje jest nas coraz więcejTaka niespodzianka dziś Zobacz załącznik 1649492
Patii26
O wooow, super! Gratulacje!Taka niespodzianka dziś Zobacz załącznik 1649492
reklama
laurelle
Wow! Super, gratulacje jest nas coraz więcej
O wooow, super! Gratulacje!
Dziękuję Dziewczyny <3 U mnie wszystko ekspresowo, 1 cykl starań i już Oby ta ciąża była równie łaskawa jak moja pierwsza Oczywiście jak na temat wątku przystało- nie mogę się doczekać na kogo czekamy Na początku wcześnia 11/12 tc będę już wiedzieć Na pewno dam znać
Podziel się: