reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Jak samopoczucie?
Dzisiaj zrobiłam badanie moczu, bo boli mnie od kilku dni podbrzusze zwłaszcza po oddaniu moczu. Oczywiście mam zawyżone pH i liczne bakterie. Mam dzisiaj po południu wizytę u internisty. W poprzedniej ciąży cały czas się z tym męczyłam. Od wczoraj piję dużo wody. Bo mam z tym problem. Potrafię nie pić cały dzień. Muszę się bardziej pilnować. Oprócz tego mam straszne problemy z kręgosłupem lędźwiowym. Poza tym samopoczucie dobre 😄 a co u Was dziewczyny ?

Dzisiaj zrobiłam badanie moczu, bo boli mnie od kilku dni podbrzusze zwłaszcza po oddaniu moczu. Oczywiście mam zawyżone pH i liczne bakterie. Mam dzisiaj po południu wizytę u internisty. W poprzedniej ciąży cały czas się z tym męczyłam. Od wczoraj piję dużo wody. Bo mam z tym problem. Potrafię nie pić cały dzień. Muszę się bardziej pilnować. Oprócz tego mam straszne problemy z kręgosłupem lędźwiowym. Poza tym samopoczucie dobre 😄 a co u Was dziewczyny ?
Ja też mam problemy z kręgosłupem. konkretnie przepukliny w części lędźwiowej, po ostatniej ciąży nie mogłam siedzieć bo tak bolała mnie kosc ogonowa, nadal jak śpię na plecach co mi się często zdarza to bardzo boli mnie zdawało mi się że to brzuch ale to kregosłup w dolnej części promieniuje i daje takie odczucia. Poza tym zaczyna się alergia. Ciężko...

Ja też mam problemy z kręgosłupem. konkretnie przepukliny w części lędźwiowej, po ostatniej ciąży nie mogłam siedzieć bo tak bolała mnie kosc ogonowa, nadal jak śpię na plecach co mi się często zdarza to bardzo boli mnie zdawało mi się że to brzuch ale to kregosłup w dolnej części promieniuje i daje takie odczucia. Poza tym zaczyna się alergia. Ciężko...
Oj ciężko, ciężko. A mówią, że ciąża to nie choroba 🙆

Ja jestem w trakcie pierwszego miesiąca starań i już wszystko mnie boli - w tym ledzwia :D i mam 80% objawów ciąży xd nie zdziwiłabym się jakby zaskoczyło w pierwszym cyklu :p

Hej dziewczyny , kiedyś aktywnie śledziłam forum , bo starając się o pierwszą ciąże bardzo liczyłam na synka. Okazało się, że zajście w ciąże do łatwych nie należy więc potem to już mi zależało tylko na dziecku . Ostatecznie mam upragnionego syna, który 3 maja skończył 7 lat ! O kolejną ciążę walczyliśmy bardzo długo, do tego stopnia że już jakieś 3 lata daliśmy sobie spokój . Pracowałam w 3 zakładach pracy, zaczęłam studia no i w kwietniu nie dostałam miesiączki . Po 7 latach bez zabezpieczenia jestem w kolejnej ciąży. Obecnie 12+5 ale po wczorajszym usg dzidziuś jest kilka dni do przodu . Czy jesteście w stanie powiedzieć czy na zdjęciu jest wyrostek płciowy i o jakiej płci świadczy ? Jesteśmy już bardzo ciekawi czy czekamy na synka czy córeczkę.
Hejka , miałam kolejne usg i na 99% będziemy mieć córeczkę więc u nas teoria wyrostka płciowego się sprawdziła . Kierował się w dół i jest dziewczynka ☺️❤️

reklama
Do góry