Jak samopoczucie?Senność, czasami mdłości, ale chwilowe
reklama
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Dzisiaj zrobiłam badanie moczu, bo boli mnie od kilku dni podbrzusze zwłaszcza po oddaniu moczu. Oczywiście mam zawyżone pH i liczne bakterie. Mam dzisiaj po południu wizytę u internisty. W poprzedniej ciąży cały czas się z tym męczyłam. Od wczoraj piję dużo wody. Bo mam z tym problem. Potrafię nie pić cały dzień. Muszę się bardziej pilnować. Oprócz tego mam straszne problemy z kręgosłupem lędźwiowym. Poza tym samopoczucie dobre a co u Was dziewczyny ?Jak samopoczucie?
Ja też mam problemy z kręgosłupem. konkretnie przepukliny w części lędźwiowej, po ostatniej ciąży nie mogłam siedzieć bo tak bolała mnie kosc ogonowa, nadal jak śpię na plecach co mi się często zdarza to bardzo boli mnie zdawało mi się że to brzuch ale to kregosłup w dolnej części promieniuje i daje takie odczucia. Poza tym zaczyna się alergia. Ciężko...Dzisiaj zrobiłam badanie moczu, bo boli mnie od kilku dni podbrzusze zwłaszcza po oddaniu moczu. Oczywiście mam zawyżone pH i liczne bakterie. Mam dzisiaj po południu wizytę u internisty. W poprzedniej ciąży cały czas się z tym męczyłam. Od wczoraj piję dużo wody. Bo mam z tym problem. Potrafię nie pić cały dzień. Muszę się bardziej pilnować. Oprócz tego mam straszne problemy z kręgosłupem lędźwiowym. Poza tym samopoczucie dobre a co u Was dziewczyny ?
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Oj ciężko, ciężko. A mówią, że ciąża to nie chorobaJa też mam problemy z kręgosłupem. konkretnie przepukliny w części lędźwiowej, po ostatniej ciąży nie mogłam siedzieć bo tak bolała mnie kosc ogonowa, nadal jak śpię na plecach co mi się często zdarza to bardzo boli mnie zdawało mi się że to brzuch ale to kregosłup w dolnej części promieniuje i daje takie odczucia. Poza tym zaczyna się alergia. Ciężko...
Może tak być, kiedy (nie)spodziewasz się miesiączki?Ja jestem w trakcie pierwszego miesiąca starań i już wszystko mnie boli - w tym ledzwia i mam 80% objawów ciąży xd nie zdziwiłabym się jakby zaskoczyło w pierwszym cyklu
Jest mi ciężej niż poprzednio, jednak teraz większość przypada mi na lato, a wtedy miałam tak że jesień i zimę, sam początek na lato, też zaszłam w ciążę w maju jak TyOj ciężko, ciężko. A mówią, że ciąża to nie choroba
bleucoco
Fanka BB :)
Ja z 2 dni przed owu i w owu mam syna i córkę, więc masz szanse 50/50Starania u nas były w 12dc i 13 dc i 18dc (yh yh) a pozytywny test owulacyjny w 16dc. Coś mi się zdaje że tym 18dc mogłam zamknąć drogę do dziewczynki, ale co ma być to będzie
Justynaa92
Fanka BB :)
Hejka , miałam kolejne usg i na 99% będziemy mieć córeczkę więc u nas teoria wyrostka płciowego się sprawdziła . Kierował się w dół i jest dziewczynkaHej dziewczyny , kiedyś aktywnie śledziłam forum , bo starając się o pierwszą ciąże bardzo liczyłam na synka. Okazało się, że zajście w ciąże do łatwych nie należy więc potem to już mi zależało tylko na dziecku . Ostatecznie mam upragnionego syna, który 3 maja skończył 7 lat ! O kolejną ciążę walczyliśmy bardzo długo, do tego stopnia że już jakieś 3 lata daliśmy sobie spokój . Pracowałam w 3 zakładach pracy, zaczęłam studia no i w kwietniu nie dostałam miesiączki . Po 7 latach bez zabezpieczenia jestem w kolejnej ciąży. Obecnie 12+5 ale po wczorajszym usg dzidziuś jest kilka dni do przodu . Czy jesteście w stanie powiedzieć czy na zdjęciu jest wyrostek płciowy i o jakiej płci świadczy ? Jesteśmy już bardzo ciekawi czy czekamy na synka czy córeczkę.
reklama
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
GratulacjeHejka , miałam kolejne usg i na 99% będziemy mieć córeczkę więc u nas teoria wyrostka płciowego się sprawdziła . Kierował się w dół i jest dziewczynka
Podziel się: