reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Senność, czasami mdłości, ale chwilowe :)
A przypomnisz ile się staraliście? My mieliśmy czekać jeszcze miesiąc ale zaczęliśmy już w tym cyklu. Na razie monitoruję cykl i spróbujemy metody „przed owu” ale nie wiem czy wytrzymam xd to jest ciężki temat :D nie spodziewam się problemów z zajściem w ciążę i jestem przygotowana że ten jeden cykl to już będzie to.. sama jestem ciekawa jak to pójdzie.. jestem przed owu, jeszcze mam negatywne testy owu i dwa starania już były.

A przypomnisz ile się staraliście? My mieliśmy czekać jeszcze miesiąc ale zaczęliśmy już w tym cyklu. Na razie monitoruję cykl i spróbujemy metody „przed owu” ale nie wiem czy wytrzymam xd to jest ciężki temat :D nie spodziewam się problemów z zajściem w ciążę i jestem przygotowana że ten jeden cykl to już będzie to.. sama jestem ciekawa jak to pójdzie.. jestem przed owu, jeszcze mam negatywne testy owu i dwa starania już były.
U nas dopiero w 3 cyklu się udało, gdy próbowaliśmy metody przed owu. Nie udawało się, dopiero gdy zbliżenia były bliżej owulacji zaszłam w ciążę. Szczęśliwy cykl to 2 dni przed owu, 1 dzień przed owu I po owu albo w samą owu. Tak przypuszczam. Będzie synek i bardzo się cieszymy :)
Koleżanka teraz zaszla w ciążę, jeden jedyny seks 3 dni przed owu I też będzie synek wiec metoda owulacji tu się nie sprawdziła a już mają dwie córki więc też są bardzo zaskoczeni. Powodzenia.

To powodzenia ! Trzymam kciuki. My staraliśmy się od marca . W maju się udało :)

O to widzę średnio w 3 cyklu się udawało :D ja chciałam spróbować tej metody "przed owu", ale u mnie ciężko z silną wolą i nie wiem czy dam radę zachować wstrzemięźliwość :D

U nas 4 lata temu zaskoczyło w 1 cyklu, a teraz dopiero w czwartym. To starania były u Was w jakie dni?
Starania u nas były w 12dc i 13 dc i 18dc (yh yh) a pozytywny test owulacyjny w 16dc. Coś mi się zdaje że tym 18dc mogłam zamknąć drogę do dziewczynki, ale co ma być to będzie :)

reklama
Do góry