Widzisz. Wszystko ok. Gratuluje a jak się czujesz?Jestem po wizycie. Serce bije, z dzieckiem wszystko ok , ale mam małego krwiaka i mam brać luteinę dopochwowo
reklama
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Senność, czasami mdłości, ale chwiloweWidzisz. Wszystko ok. Gratuluje a jak się czujesz?
laurelle
Fanka BB :)
A przypomnisz ile się staraliście? My mieliśmy czekać jeszcze miesiąc ale zaczęliśmy już w tym cyklu. Na razie monitoruję cykl i spróbujemy metody „przed owu” ale nie wiem czy wytrzymam xd to jest ciężki temat nie spodziewam się problemów z zajściem w ciążę i jestem przygotowana że ten jeden cykl to już będzie to.. sama jestem ciekawa jak to pójdzie.. jestem przed owu, jeszcze mam negatywne testy owu i dwa starania już były.Senność, czasami mdłości, ale chwilowe
U nas dopiero w 3 cyklu się udało, gdy próbowaliśmy metody przed owu. Nie udawało się, dopiero gdy zbliżenia były bliżej owulacji zaszłam w ciążę. Szczęśliwy cykl to 2 dni przed owu, 1 dzień przed owu I po owu albo w samą owu. Tak przypuszczam. Będzie synek i bardzo się cieszymyA przypomnisz ile się staraliście? My mieliśmy czekać jeszcze miesiąc ale zaczęliśmy już w tym cyklu. Na razie monitoruję cykl i spróbujemy metody „przed owu” ale nie wiem czy wytrzymam xd to jest ciężki temat nie spodziewam się problemów z zajściem w ciążę i jestem przygotowana że ten jeden cykl to już będzie to.. sama jestem ciekawa jak to pójdzie.. jestem przed owu, jeszcze mam negatywne testy owu i dwa starania już były.
Koleżanka teraz zaszla w ciążę, jeden jedyny seks 3 dni przed owu I też będzie synek wiec metoda owulacji tu się nie sprawdziła a już mają dwie córki więc też są bardzo zaskoczeni. Powodzenia.
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
To powodzenia ! Trzymam kciuki. My staraliśmy się od marca . W maju się udałoA przypomnisz ile się staraliście? My mieliśmy czekać jeszcze miesiąc ale zaczęliśmy już w tym cyklu. Na razie monitoruję cykl i spróbujemy metody „przed owu” ale nie wiem czy wytrzymam xd to jest ciężki temat nie spodziewam się problemów z zajściem w ciążę i jestem przygotowana że ten jeden cykl to już będzie to.. sama jestem ciekawa jak to pójdzie.. jestem przed owu, jeszcze mam negatywne testy owu i dwa starania już były.
U nas 4 lata temu zaskoczyło w 1 cyklu, a teraz dopiero w czwartym. To starania były u Was w jakie dni?I tak jak myślałam poległam w swoich postanowieniach ciekawe czy zaskoczyło za 1 razem tak jak 3 lata temu
laurelle
Fanka BB :)
Starania u nas były w 12dc i 13 dc i 18dc (yh yh) a pozytywny test owulacyjny w 16dc. Coś mi się zdaje że tym 18dc mogłam zamknąć drogę do dziewczynki, ale co ma być to będzieU nas 4 lata temu zaskoczyło w 1 cyklu, a teraz dopiero w czwartym. To starania były u Was w jakie dni?
reklama
Niewiadomo. PowodzeniaStarania u nas były w 12dc i 13 dc i 18dc (yh yh) a pozytywny test owulacyjny w 16dc. Coś mi się zdaje że tym 18dc mogłam zamknąć drogę do dziewczynki, ale co ma być to będzie
Podziel się: