reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Chciałabym bardzo... marze o tym od pierwszej ciąży i stad tak bardzo się boje... niby w koło wśród znajomych same mieszane rodzeństwa no ale wiecie jak to jest jak się czegoś bardzo pragnie... u nas w rodzinie i u mojego M była to by pierwsza wnuczka od 20 lat bo tak młodsi to sami wnukowie 😬
Rozumiem to pragnienie. Zrezta kazda na tym forum. Oby roz nas nawiedzil hihi

reklama
Dziewczyny, czy miałyście w ciąży przeczucia co do płci dziecka i czy później się sprawdziły czy było odwrotnie niż czułyście? 😉

Rozumiem, wydaje mi się, że to nadzieja połączona z obawą przed rozczarowaniem. Też czasem tak mam, a jeszcze nie mam pewności czy jestem w ciąży. Będę testować za kilka dni, ale czuję że będzie pozytyw.

Ja też czułam przy synach, że to chlopcy😉 w tej ciąży miałam przeczucie, że to dziewczynka, ale nie wiedziałam czy to przeczucie czy po prostu pragnienie.
ehh chyba najgorsze to oczekiwanie na informacje co tam nosimy pod sercem. Jak juz czlowiek bedzie wiedzial to sie przystosuje do nowej sytuacji :)

Domi33 a Ty czulas sie inaczej, mialas inne objawy??

reklama
ehh chyba najgorsze to oczekiwanie na informacje co tam nosimy pod sercem. Jak juz czlowiek bedzie wiedzial to sie przystosuje do nowej sytuacji :)

Domi33 a Ty czulas sie inaczej, mialas inne objawy??
Strasznie wymiotowałam do 20tc, mdłości okropne cały dzień i strasznie bolały mnie piersi. Z chłopcami miałam mdłości i jakieś pojedyncze wymioty były, a w tej ciąży wymioty kilka razy dziennie. Piersi z chłopcami mnie nie bolały wcale, a tu od samego początku do teraz, tyle że teraz nie jest tak źle jak do 25tc. Każda ciąża inna i myślę, że objawami nie ma co się sugerować😉 ja jestem położną i z doświadczenia wiem, że to nie sprawdza się u wszystkich 😉

Do góry