reklama
Elenaa
Fanka BB :)
GratulacjeDziewczyny udalo sie !
Ciekawe, ale pewnie tak jak ze wszystkim u jednych się sprawdzi a u innych nieU mnie pracował tylko jeden - prawy jajnik i mam synów a teraz po stymulacji gonadotropinami ruszył lewy i jest córka niby nie ma znaczenia ale ciekawe..
Moja panna już ponad kilogram waży, w tym tygodniu zaczynam 3 trymest, zostało mi już tylko 82 dni
oj no dokladnie.... po prostu traf. Ja juz po tym co Magic zrobila i sie nie udalo nie wierze w jakiekolwiek planowanie.....Ciekawe, ale pewnie tak jak ze wszystkim u jednych się sprawdzi a u innych nie
Moja panna już ponad kilogram waży, w tym tygodniu zaczynam 3 trymest, zostało mi już tylko 82 dni
Domi33 to juz coraz blezej... ale super!. Zazdroszcze ale tak mega pozytywnie i biore roz w kazdej ilosci hihiihioj no dokladnie.... po prostu traf. Ja juz po tym co Magic zrobila i sie nie udalo nie wierze w jakiekolwiek planowanie.....
Ciekawe co tam u niej, bo nic się nie odzywa. @gorligorli też nic się nie pochwaliła kto tam u niej pod sercem rośnie...oj no dokladnie.... po prostu traf. Ja juz po tym co Magic zrobila i sie nie udalo nie wierze w jakiekolwiek planowanie.....
Oj tak, właśnie zamówiłam wszystkie rzeczy apteczne, zostało tylko odświeżyć łóżeczko, nowy materacyk i pościel No i uprać ubranka, ale to na koniec maja planuję, wtedy też spakuję już torbę do szpitalaDomi33 to juz coraz blezej... ale super!. Zazdroszcze ale tak mega pozytywnie i biore roz w kazdej ilosci hihiihi
ehhh moze ciezko im kiedy np innym sie udalo...No szkoda, ze sie nie odzywajaCiekawe co tam u niej, bo nic się nie odzywa. @gorligorli też nic się nie pochwaliła kto tam u niej pod sercem rośnie...
Możliwe, każdy inaczej to przeżywa.ehhh moze ciezko im kiedy np innym sie udalo...No szkoda, ze sie nie odzywaja
Ja np za każdym razem na usg pytam, czy na pewno dziewczynka starsi bracia już się nie mogą doczekać siostry
reklama
no nie dziwie sie!!! delektuj sie tym czasemMożliwe, każdy inaczej to przeżywa.
Ja np za każdym razem na usg pytam, czy na pewno dziewczynka starsi bracia już się nie mogą doczekać siostry
Podziel się: