Dziewczyny a sprawdzalyscie czy Wam się zgadza w poprzednich ciążach ten kalendarz księżycowy? Podobno na zagranicznych stronach ma bardzo duża sprawdzalność i u mnie faktycznie z synami dobrze pokazuje ze zostali poczęci w tych dniach miesiąca co pokazuje boy a nie girl
reklama
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Też takie teraz miałam Obawiałam się bliźniaków hahaDziewczyny jednak zle sobie popatrzylam na bete i przyrosty mam duzo wieksze (pow 300%) niz w poprzednich ciazach hmmm
Dwa+Trzy
Wg tego kalendarza mam 3 córki Czyli zupełnie na odwrót, jak ze wszystkim hahaZobacz załącznik 1258979
Dziewczyny a sprawdzalyscie czy Wam się zgadza w poprzednich ciążach ten kalendarz księżycowy? Podobno na zagranicznych stronach ma bardzo duża sprawdzalność i u mnie faktycznie z synami dobrze pokazuje ze zostali poczęci w tych dniach miesiąca co pokazuje boy a nie girl
heh dzisiaj zrobilam i przyrost spadl na 198%. no ja tez jakos mega w to nie wierze, ze ta beta o czyms mowi....w ogole z tego, co czytam to w sumie dziala ale 50/50Też takie teraz miałam Obawiałam się bliźniaków haha
Czyli nic Ci się w sumie nie sprawdziło bo masz 3 synków tak? I pewnie każda ciaza zupełnie inna? A jak ze stosunkami i częstotliwością tez były inne przy każdym dziecku? Ja może poznam już za 2 tygodnie płeć maluszka na prenatalnych
To wszystko gusła... a o naukowych opcjach lepiej nie myśleć. To byłaby inżynieria genetyczna.
Dwa+Trzy
Dwie pierwsze ciąże podobne. Pierwsze z boboseksów co drugi dzień łącznie z dniem owulacji, Druga z codziennych zakończonych ok.2 do 3 dni przed owuCzyli nic Ci się w sumie nie sprawdziło bo masz 3 synków tak? I pewnie każda ciaza zupełnie inna? A jak ze stosunkami i częstotliwością tez były inne przy każdym dziecku? Ja może poznam już za 2 tygodnie płeć maluszka na prenatalnych
Trzecia zupełnie inna, różniła się wszystkim poza płcią haha Wszelkie parametry, księżyce,jonasy, chińczyki,ph i co tylko dziewczynkowe, tętno, beta, ramzi też i wg niektórych nawet nub, owulację miałam z "żeńskiej" strony pierwszy raz od dawna a boboseksy codziennie albo i dwa razy dziennie od 7dc do 3dpo a co najważniejsze zawiodła mnie intuicja! Pierwszy raz od początku czułam dziewczynkę i już zdążyłam spanikować bo mój świat to chłopaki haha
Ja wierzę już tylko w przeznaczenie
Czwarty też będzie Syn
princess_88
Gratulacje kochana Idealnie się wstrzelilas!Dziewczyny udalo sie !
nudnych 9 miesięcy życzę
princess_88
Dawaj znać na bierząco! Różowe fluidy dla Was dziewczynyU mnie teraz 3 ciąża i tez najgorsza jeśli chodzi o samopoczucie. Jeszcze choroba mnie złapała wiec już w ogóle jestem nie do życia. Za 2 tygodnie prenatalne, może lekarz już coś tam wypatrzy
reklama
princess_88
U mnie pracował tylko jeden - prawy jajnik i mam synów a teraz po stymulacji gonadotropinami ruszył lewy i jest córka niby nie ma znaczenia ale ciekawe..Ja nie badałam nigdy bety więc w tej ciąży było to bez sensu byłam na usg dokładnie 6+1tc i było tylko ciałko żółte, rozmiarowo się zgadzało 6tc, tydzień później było już serduszko No i u mnie chłopcy byli z prawego jajnika a teraz lekarz od razu powiedział, że owu była z lewego.
Chociaż to z którego jajnika też tak naprawdę co do płci nie ma znaczenia
Z całego serca życzę różu, a przede wszystkim zdrowego dzieciątka
Podziel się: