reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ciekawe co tam u niej, bo nic się nie odzywa. @gorligorli też nic się nie pochwaliła kto tam u niej pod sercem rośnie...
Hej Kochana i Kochane, to ktoś jeszcze o mnie tu pamięta? 🤗Słuchajcie ja pierwsze 4 miesiące miałam z życia wyjęte. Spałam z miską. U nas już zaczęliśmy 37 TC. Jest ciężko, bo już wszystko porozciągane, sporo utyłam oczywiście i dalej śpię z dwoma poduszkami pod plecami...czyli bardziej siedzę 😉

Termin mamy na początek maja, ale pewnie wyjdzie koniec kwietnia. U nas gin długo nie mówiła płci a ja cicho że tak powiem siedziałam i nie pytałam. Na połówkowych dopiero gin.pogratulowała córeczki. Potem nie było zmian. Wczoraj USG robił mi lekarz inny w szpitalu i potwierdził girl 😍🌺jak możecie przypuszczać cieszę się, ale chyba póki nie urodzę, to tak z dystansikiem. Marzę o tym by wszystko poszło gładko, zdrowo i byśmy się cieszyły sobą dluuuuugie lata. Tak bardzo się za Nią wyteskniłam. Już w sumie godziłam się, że poprostu mam być mamą synów i już. (Ps.dla niepamiętnych mnie, mam 4 synów na stanie 😉)

Termin mamy na początek maja, ale pewnie wyjdzie koniec kwietnia. U nas gin długo nie mówiła płci a ja cicho że tak powiem siedziałam i nie pytałam. Na połówkowych dopiero gin.pogratulowała córeczki. Potem nie było zmian. Wczoraj USG robił mi lekarz inny w szpitalu i potwierdził girl 😍🌺jak możecie przypuszczać cieszę się, ale chyba póki nie urodzę, to tak z dystansikiem. Marzę o tym by wszystko poszło gładko, zdrowo i byśmy się cieszyły sobą dluuuuugie lata. Tak bardzo się za Nią wyteskniłam. Już w sumie godziłam się, że poprostu mam być mamą synów i już. (Ps.dla niepamiętnych mnie, mam 4 synów na stanie 😉)
Wielkie gratulacje 🎀 ja parę razy o Ciebie pytałam, ale bez odzewu 😉 cieszę się, że wszystko dobrze i tak pozytywnie zazdroszczę, że już tak niebawem poznasz swoją córkę 😊 ja jeszcze trochę muszę zaczekać, właśnie zaczynam 29tc😉
Ja też do połowy ciąży wymiotowałam kilka razy dziennie 🙈

Wielkie gratulacje 🎀 ja parę razy o Ciebie pytałam, ale bez odzewu 😉 cieszę się, że wszystko dobrze i tak pozytywnie zazdroszczę, że już tak niebawem poznasz swoją córkę 😊 ja jeszcze trochę muszę zaczekać, właśnie zaczynam 29tc😉
Ja też do połowy ciąży wymiotowałam kilka razy dziennie 🙈
Dziękuję. U Ciebie też już bliżej jak dalej. Musimy uzbroić się w cierpliwość. WSZYSTKIEGO dobrego 💚

reklama
Super 😍 gratuluje córci to musi być piękne uczucie spełnić swoje marzenie ❤️ Pochwal się jak Ty tą córkę zmajstrowałaś 😃 czy była inna taktyka niż przy synach?

Do góry