reklama
no pewnie !Cześć dziewczyny :-) podczytuję to forum od jakiegoś czasu, czy można dołączyć?
Truskawka11
Fanka BB :)
A im bliżej do owulacji to dziewczynka? Dziwne...bo przecież plemniki meskie by dotrzeć do jajeczka pędzą w linii prostej, a plemniki żeńskie wiruja, czyli bokami i dlatego też plemniki meskie podczas owulacji zwykle są szybkie.Ja z 5 dniowego odstępu mam synka, ponoć im dłuższy odstęp to zwiększa się szansa na chłopca. Gdzieś tak czytałam na angielskim forum
Jesteś pewna, że 5dniowy odstęp?? Może Ci owulacja się przesunela? Masz reguralne cykle?
Truskawka11
Nie jest udowodnione w tym właśnie jest problem.
princess_88
Ale nie wygrywają najszybsze i dociera ich na raz setki a nie jeden czy dwa...A im bliżej do owulacji to dziewczynka? Dziwne...bo przecież plemniki meskie by dotrzeć do jajeczka pędzą w linii prostej, a plemniki żeńskie wiruja, czyli bokami i dlatego też plemniki meskie podczas owulacji zwykle są szybkie.
Jesteś pewna, że 5dniowy odstęp?? Może Ci owulacja się przesunela? Masz reguralne cykle?
Truskawka11
Udowodnione przez dr Shettlsa
princess_88
Ale jego teoria została już dawno obalonaUdowodnione przez dr Shettlsa
Truskawka11
Ale jego teoria została już dawno obalona
Truskawka11
A przez kogo została obalona? Obalona naukowo czy przez Panią Krysię z sąsiedniego bloku?Ale jego teoria została już dawno obalona
reklama
Podziel się: