reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja z 5 dniowego odstępu mam synka, ponoć im dłuższy odstęp to zwiększa się szansa na chłopca. Gdzieś tak czytałam na angielskim forum😉
A im bliżej do owulacji to dziewczynka? Dziwne...bo przecież plemniki meskie by dotrzeć do jajeczka pędzą w linii prostej, a plemniki żeńskie wiruja, czyli bokami i dlatego też plemniki meskie podczas owulacji zwykle są szybkie.
Jesteś pewna, że 5dniowy odstęp?? Może Ci owulacja się przesunela? Masz reguralne cykle?

A im bliżej do owulacji to dziewczynka? Dziwne...bo przecież plemniki meskie by dotrzeć do jajeczka pędzą w linii prostej, a plemniki żeńskie wiruja, czyli bokami i dlatego też plemniki meskie podczas owulacji zwykle są szybkie.
Jesteś pewna, że 5dniowy odstęp?? Może Ci owulacja się przesunela? Masz reguralne cykle?
Ale nie wygrywają najszybsze :) i dociera ich na raz setki a nie jeden czy dwa...

reklama
Do góry