Truskawka11
Fanka BB :)
Kochana, dajesz nadzieję... ale nie stosowalas zadnych diet ku danej plci?Dziewczynka, chłopiec, dziewczynka. 3 dni przed wyszła dziewczynka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana, dajesz nadzieję... ale nie stosowalas zadnych diet ku danej plci?Dziewczynka, chłopiec, dziewczynka. 3 dni przed wyszła dziewczynka
Nigdy, żadnej dietyKochana, dajesz nadzieję... ale nie stosowalas zadnych diet ku danej plci?
Ja z 5 dniowego odstępu mam synka, ponoć im dłuższy odstęp to zwiększa się szansa na chłopca. Gdzieś tak czytałam na angielskim forumLiczę, że najwytrwalsze plemniki przetrwają 7 dni
Nie jest udowodnione w tym właśnie jest problem.Ale dziewczyny to jest w ogóle udowodnione, że zenskie plemniki są mocniejsze i dłużej przeżywają? No i o co chodzi z tym jednym "szczałem"?? Wtedy męskie sa bardziej osłabione?
To jest bliższe prawdzie. A najgorsze jest to, ze nie wygrywa pierwszy plemnik, jednocześnie do komórki jajowej docierają setki żołnierzyków i próbując się do niej dostać ja aktywują- bez tego nie jest zdolna do zapłodnienia. A potem aktywowana komórka sama sobie wybiera kogo wpuści a kogo nie. Nikt nie wie, jakimi kryteriami się kieruje, w tym jest problem. Wiadomo, ze zwykle odrzuca wadliwe plemniki, ale czemu wybiera ten a nie inny to już tajemnica.szczerze to idzie zwariowac. to co u jednej dziala u innej nie. kurcze moze po prostu jest to 50/50 i po prostu w wyscigu wygrywa najzdrowszy plemnik ???
hehe jak kazda kobieta jest wybredna....To jest bliższe prawdzie. A najgorsze jest to, ze nie wygrywa pierwszy plemnik, jednocześnie do komórki jajowej docierają setki żołnierzyków i próbując się do niej dostać ja aktywują- bez tego nie jest zdolna do zapłodnienia. A potem aktywowana komórka sama sobie wybiera kogo wpuści a kogo nie. Nikt nie wie, jakimi kryteriami się kieruje, w tym jest problem. Wiadomo, ze zwykle odrzuca wadliwe plemniki, ale czemu wybiera ten a nie inny to już tajemnica.
a Ty jak princess_88 pewnie juz nozkami przebierasz czekajac na badania ???To jest bliższe prawdzie. A najgorsze jest to, ze nie wygrywa pierwszy plemnik, jednocześnie do komórki jajowej docierają setki żołnierzyków i próbując się do niej dostać ja aktywują- bez tego nie jest zdolna do zapłodnienia. A potem aktywowana komórka sama sobie wybiera kogo wpuści a kogo nie. Nikt nie wie, jakimi kryteriami się kieruje, w tym jest problem. Wiadomo, ze zwykle odrzuca wadliwe plemniki, ale czemu wybiera ten a nie inny to już tajemnica.
Tak, ja robię genetyczne 29.01 i jakiś tydzień później powinnam mieć wyniki. Po tych przejściach z leczeniem niepłodności jest mi totalnie obojętnie czy będzie trzeci syn czy córka jestem wdzięczna za sama ciąże. Ale dzieci chcą siostrę, wybierają imiona itp a ja ich hamuje, bo będzie brat i co wtedy? w tej ciąży mam duszności nieokreślonego pochodzenia. Ciężko mi oddychać pełna piersią... miała któraś z Was takie jazdy?a Ty jak princess_88 pewnie juz nozkami przebierasz czekajac na badania ???