reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dwa+Trzy kurcze masz rację 🤔 dlatego wydaje mi się że facet dobrze widział że to dziewczynka. Tak to by się powstrzymał od głosu.
Co będzie to będzie ważne że zdrowe tylko przepływy krwi w pępowinie średnie więc biorę acard.

reklama
Ja leżałam z dziewczyną na sali, która do dnia porodu miała mieć córkę urodziła syna. Moja siostra do 6 miesiąca miała mieć syna okazało się, że córka🙂

Mojego przyjaciela żona tak miała. 3 dni przed porodem dowiedziała się, że będzie chłopiec, a przez całą ciążę mówili, że dziewczynka.

Czy wy dziewczyny serio wierzycie, że płeć można zaplanować?
A no można... Tylko kasę trzeba mieć w usa już robią invitro i za odpowiednią gotówkę można nawet płeć wybrać [emoji85][emoji12]
I póki co to chyba jedyna pewna metoda.
Aczkolwiek niektóre z nas kobiet mogą mieć problem z donoszeniem ciąży określonej płci...

Ostatnia edycja:
A no można... Tylko kasę trzeba mieć w usa już robią invitro i za odpowiednią gotówkę można nawet płeć wybrać [emoji85][emoji12]
I póki co to chyba jedyna prwna metoda.
Aczkolwiek niektóre z nas kobiet mogą mieć problem z donoszeniem ciąży określonej płci...
No właśnie, to jedyna sprawdzona metoda 😂

I póki co to chyba jedyna pewna metoda.
Dokładnie np moja mama nie mogła mieć chłopców, dwie ciążę stracone i ma dwie dziewczyny🙂 ale i siostra i ja mamy syna

reklama
Do góry