reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny to znowu ja że swoimi wynikami. 13 listopada robiłam sama z siebie z ciekawości podstawowe badania hormonalne, zrobiłam wtedy między innymi tsh, ft3 i ft4. Te dwa ostatnie miałam podwyższone. We wtorek byłam u gimekologa skonsultować wyniki i na badaniach. Stwierdził że wg niego trochę dziwny wynik tarczycy bo tsh miałam ładne i nie chciał wierzyć że przy takim.ladnym tsh może być podwyższone ft3 i ft4. Zaproponował bym zrobiła to badanie jeszcze raz ale w innym labo. Dziś zrobiłam cały pakiet tarczy razem anty tg i anty tpo. I normalnie zglupialam. Wszytko w normie oprócz anty tg. Co to może znaczyć?
Screenshot_20201128-134056_Samsung%20Internet.jpeg
Screenshot_20201128-134049_Samsung%20Internet.jpeg
Screenshot_20201128-134040_Samsung%20Internet.jpeg

Dziewczyny to znowu ja że swoimi wynikami. 13 listopada robiłam sama z siebie z ciekawości podstawowe badania hormonalne, zrobiłam wtedy między innymi tsh, ft3 i ft4. Te dwa ostatnie miałam podwyższone. We wtorek byłam u gimekologa skonsultować wyniki i na badaniach. Stwierdził że wg niego trochę dziwny wynik tarczycy bo tsh miałam ładne i nie chciał wierzyć że przy takim.ladnym tsh może być podwyższone ft3 i ft4. Zaproponował bym zrobiła to badanie jeszcze raz ale w innym labo. Dziś zrobiłam cały pakiet tarczy razem anty tg i anty tpo. I normalnie zglupialam. Wszytko w normie oprócz anty tg. Co to może znaczyć?Zobacz załącznik 1207476Zobacz załącznik 1207477Zobacz załącznik 1207479
Moze masz Hashimoto? Ja sie nie znam bo ja tylko tsh mialam w normie ale ponad norme dla staraczek i dlatego zaczelam brac euthyrox. Ale moja ciocia co ma Hashimoto, tsh ma w normie, a przeciwciala poza norma, ale nie wiem czy te jedne czy oba

Dziewczyny to znowu ja że swoimi wynikami. 13 listopada robiłam sama z siebie z ciekawości podstawowe badania hormonalne, zrobiłam wtedy między innymi tsh, ft3 i ft4. Te dwa ostatnie miałam podwyższone. We wtorek byłam u gimekologa skonsultować wyniki i na badaniach. Stwierdził że wg niego trochę dziwny wynik tarczycy bo tsh miałam ładne i nie chciał wierzyć że przy takim.ladnym tsh może być podwyższone ft3 i ft4. Zaproponował bym zrobiła to badanie jeszcze raz ale w innym labo. Dziś zrobiłam cały pakiet tarczy razem anty tg i anty tpo. I normalnie zglupialam. Wszytko w normie oprócz anty tg. Co to może znaczyć?Zobacz załącznik 1207476Zobacz załącznik 1207477Zobacz załącznik 1207479
Kurcze... nie pomogę, nie znam się na tym :(

Możesz napisać jakie konkretnie brałaś tabletki z żurawiny? Podziwiam Twoje starania. Twoje j meza :) oby marzenie się spełniło!
Ja kupowałam różnie brałam co było dostępne ale z największym ekwiwalentem żurawiny w mega dawkach jak była zalecana 1 tab to ja 4 brałam ale dobrze się przy tym czułam i robiłam co chwilę badanie moczu i badania z krwi. Wszystko musi być pod kontrolą

Też podejrzewam u ciebie hashimoto

Magic_87? jak się czujesz?:-)
Nawet dobrze z tym że objawy całkowicie ustępują a za 2 dni kulminacja dzisiaj jest srednio co jakiś czas w kibelku. Ale tak to jest ok w poprzednich ciazach miałam mdłości 24h na dobe także nawet w nocy się wybudzałam więc wolę już od czasu do czasu 🤮 albo z rana 😋 zdecydowanie mniej meczy
PragneSyna a co u Ciebie tak cichutko siedzisz ty już chyba powinnaś poznać plec 😋🙂 ✊ kciuki

reklama
Do góry