reklama
Mecenasowa27
Fanka BB :)
Dziewczyny to znowu ja że swoimi wynikami. 13 listopada robiłam sama z siebie z ciekawości podstawowe badania hormonalne, zrobiłam wtedy między innymi tsh, ft3 i ft4. Te dwa ostatnie miałam podwyższone. We wtorek byłam u gimekologa skonsultować wyniki i na badaniach. Stwierdził że wg niego trochę dziwny wynik tarczycy bo tsh miałam ładne i nie chciał wierzyć że przy takim.ladnym tsh może być podwyższone ft3 i ft4. Zaproponował bym zrobiła to badanie jeszcze raz ale w innym labo. Dziś zrobiłam cały pakiet tarczy razem anty tg i anty tpo. I normalnie zglupialam. Wszytko w normie oprócz anty tg. Co to może znaczyć?
Elenaa
Moze masz Hashimoto? Ja sie nie znam bo ja tylko tsh mialam w normie ale ponad norme dla staraczek i dlatego zaczelam brac euthyrox. Ale moja ciocia co ma Hashimoto, tsh ma w normie, a przeciwciala poza norma, ale nie wiem czy te jedne czy obaDziewczyny to znowu ja że swoimi wynikami. 13 listopada robiłam sama z siebie z ciekawości podstawowe badania hormonalne, zrobiłam wtedy między innymi tsh, ft3 i ft4. Te dwa ostatnie miałam podwyższone. We wtorek byłam u gimekologa skonsultować wyniki i na badaniach. Stwierdził że wg niego trochę dziwny wynik tarczycy bo tsh miałam ładne i nie chciał wierzyć że przy takim.ladnym tsh może być podwyższone ft3 i ft4. Zaproponował bym zrobiła to badanie jeszcze raz ale w innym labo. Dziś zrobiłam cały pakiet tarczy razem anty tg i anty tpo. I normalnie zglupialam. Wszytko w normie oprócz anty tg. Co to może znaczyć?Zobacz załącznik 1207476Zobacz załącznik 1207477Zobacz załącznik 1207479
Kurcze... nie pomogę, nie znam się na tymDziewczyny to znowu ja że swoimi wynikami. 13 listopada robiłam sama z siebie z ciekawości podstawowe badania hormonalne, zrobiłam wtedy między innymi tsh, ft3 i ft4. Te dwa ostatnie miałam podwyższone. We wtorek byłam u gimekologa skonsultować wyniki i na badaniach. Stwierdził że wg niego trochę dziwny wynik tarczycy bo tsh miałam ładne i nie chciał wierzyć że przy takim.ladnym tsh może być podwyższone ft3 i ft4. Zaproponował bym zrobiła to badanie jeszcze raz ale w innym labo. Dziś zrobiłam cały pakiet tarczy razem anty tg i anty tpo. I normalnie zglupialam. Wszytko w normie oprócz anty tg. Co to może znaczyć?Zobacz załącznik 1207476Zobacz załącznik 1207477Zobacz załącznik 1207479
Magic_87
Ja kupowałam różnie brałam co było dostępne ale z największym ekwiwalentem żurawiny w mega dawkach jak była zalecana 1 tab to ja 4 brałam ale dobrze się przy tym czułam i robiłam co chwilę badanie moczu i badania z krwi. Wszystko musi być pod kontroląMożesz napisać jakie konkretnie brałaś tabletki z żurawiny? Podziwiam Twoje starania. Twoje j meza oby marzenie się spełniło!
Magic_87
Też podejrzewam u ciebie hashimotoDziewczyny to znowu ja że swoimi wynikami. 13 listopada robiłam sama z siebie z ciekawości podstawowe badania hormonalne, zrobiłam wtedy między innymi tsh, ft3 i ft4. Te dwa ostatnie miałam podwyższone. We wtorek byłam u gimekologa skonsultować wyniki i na badaniach. Stwierdził że wg niego trochę dziwny wynik tarczycy bo tsh miałam ładne i nie chciał wierzyć że przy takim.ladnym tsh może być podwyższone ft3 i ft4. Zaproponował bym zrobiła to badanie jeszcze raz ale w innym labo. Dziś zrobiłam cały pakiet tarczy razem anty tg i anty tpo. I normalnie zglupialam. Wszytko w normie oprócz anty tg. Co to może znaczyć?Zobacz załącznik 1207476Zobacz załącznik 1207477Zobacz załącznik 1207479
Truskawka11
Mecenasowa27 , ja mam wysokie antyTPO, przy Hashimoto...a antyTG? nie wydaje mi się...
Truskawka11
Magic_87? jak się czujesz?:-)
Magic_87
Nawet dobrze z tym że objawy całkowicie ustępują a za 2 dni kulminacja dzisiaj jest srednio co jakiś czas w kibelku. Ale tak to jest ok w poprzednich ciazach miałam mdłości 24h na dobe także nawet w nocy się wybudzałam więc wolę już od czasu do czasu albo z rana zdecydowanie mniej meczyMagic_87? jak się czujesz?:-)
PragneSyna a co u Ciebie tak cichutko siedzisz ty już chyba powinnaś poznać plec kciuki
reklama
Mecenasowa27
Z tego co czytałam to raczej nie Hashimoto. Ba 12 grudnia mam wizytę u Endo więc zobaczymy. Jeszcze przed muszę ogarnąć usg
Mecenasowa27 , ja mam wysokie antyTPO, przy Hashimoto...a antyTG? nie wydaje mi się...
Podziel się: