reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny to znowu ja że swoimi wynikami. 13 listopada robiłam sama z siebie z ciekawości podstawowe badania hormonalne, zrobiłam wtedy między innymi tsh, ft3 i ft4. Te dwa ostatnie miałam podwyższone. We wtorek byłam u gimekologa skonsultować wyniki i na badaniach. Stwierdził że wg niego trochę dziwny wynik tarczycy bo tsh miałam ładne i nie chciał wierzyć że przy takim.ladnym tsh może być podwyższone ft3 i ft4. Zaproponował bym zrobiła to badanie jeszcze raz ale w innym labo. Dziś zrobiłam cały pakiet tarczy razem anty tg i anty tpo. I normalnie zglupialam. Wszytko w normie oprócz anty tg. Co to może znaczyć?
Screenshot_20201128-134056_Samsung%20Internet.jpeg
Screenshot_20201128-134049_Samsung%20Internet.jpeg
Screenshot_20201128-134040_Samsung%20Internet.jpeg

Dziewczyny to znowu ja że swoimi wynikami. 13 listopada robiłam sama z siebie z ciekawości podstawowe badania hormonalne, zrobiłam wtedy między innymi tsh, ft3 i ft4. Te dwa ostatnie miałam podwyższone. We wtorek byłam u gimekologa skonsultować wyniki i na badaniach. Stwierdził że wg niego trochę dziwny wynik tarczycy bo tsh miałam ładne i nie chciał wierzyć że przy takim.ladnym tsh może być podwyższone ft3 i ft4. Zaproponował bym zrobiła to badanie jeszcze raz ale w innym labo. Dziś zrobiłam cały pakiet tarczy razem anty tg i anty tpo. I normalnie zglupialam. Wszytko w normie oprócz anty tg. Co to może znaczyć?Zobacz załącznik 1207476Zobacz załącznik 1207477Zobacz załącznik 1207479
Moze masz Hashimoto? Ja sie nie znam bo ja tylko tsh mialam w normie ale ponad norme dla staraczek i dlatego zaczelam brac euthyrox. Ale moja ciocia co ma Hashimoto, tsh ma w normie, a przeciwciala poza norma, ale nie wiem czy te jedne czy oba

Dziewczyny to znowu ja że swoimi wynikami. 13 listopada robiłam sama z siebie z ciekawości podstawowe badania hormonalne, zrobiłam wtedy między innymi tsh, ft3 i ft4. Te dwa ostatnie miałam podwyższone. We wtorek byłam u gimekologa skonsultować wyniki i na badaniach. Stwierdził że wg niego trochę dziwny wynik tarczycy bo tsh miałam ładne i nie chciał wierzyć że przy takim.ladnym tsh może być podwyższone ft3 i ft4. Zaproponował bym zrobiła to badanie jeszcze raz ale w innym labo. Dziś zrobiłam cały pakiet tarczy razem anty tg i anty tpo. I normalnie zglupialam. Wszytko w normie oprócz anty tg. Co to może znaczyć?Zobacz załącznik 1207476Zobacz załącznik 1207477Zobacz załącznik 1207479
Kurcze... nie pomogę, nie znam się na tym :(

Możesz napisać jakie konkretnie brałaś tabletki z żurawiny? Podziwiam Twoje starania. Twoje j meza :) oby marzenie się spełniło!
Ja kupowałam różnie brałam co było dostępne ale z największym ekwiwalentem żurawiny w mega dawkach jak była zalecana 1 tab to ja 4 brałam ale dobrze się przy tym czułam i robiłam co chwilę badanie moczu i badania z krwi. Wszystko musi być pod kontrolą

Też podejrzewam u ciebie hashimoto

Magic_87? jak się czujesz?:-)
Nawet dobrze z tym że objawy całkowicie ustępują a za 2 dni kulminacja dzisiaj jest srednio co jakiś czas w kibelku. Ale tak to jest ok w poprzednich ciazach miałam mdłości 24h na dobe także nawet w nocy się wybudzałam więc wolę już od czasu do czasu 🤮 albo z rana 😋 zdecydowanie mniej meczy
PragneSyna a co u Ciebie tak cichutko siedzisz ty już chyba powinnaś poznać plec 😋🙂 ✊ kciuki

reklama
Do góry