reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Mecenasowa27 - niby nie mogą zamknąć szpitali, a mino to oddziały są ciagle zamykane przez zakażenie koronawirusem. Nie wyobrażam sobie mieć zaplanowany poród po czym dostaje informacje, że odział nie przyjmuje kobiet rodzących. Ja mam zaprzyjaźniony szpital, lekarzy i nie wyobrażam sobie iść na cesarkę nagle do innego szpitala, który jest totalnie dla mnie obcy.

reklama
Hej kobietki. Jestem po 1 wizycie. Mamy 15mm🙉 termin na 3czerwiec2021. Czuje sie super. Zero nudności,wymiotow itd. Jedynie to wieczorem wczesniej zasypiam i mąż załamany bo nie mam ochoty na przytulasy🙈
PragneSyna super wiadomości ja wizytę mam 3.11 i też objawów prawie żadnych aż się zaczęłam martwić. Mi termin wychodzi na 21/22.06 bo mam nieregularne cykle i jak wpisze cykl 25 dni to termin na 21 a jak 26 najczęściej tak miałam to 22.06.

Dziewczyny to chyba tutaj któraś z Was polecala mi się premom i faktycznie jest ona super. Zrobiłam zrzut moich 3 testów ale pewnie nie uda mi się wrzucić. No coz spróbuje. Tak czy inaczej to test pierwszy miał najbardziej widoczna kreskę aczkolwiek nie był pozytywny, wczoraj cień a dziś dosłownie cień cienia.... Niby 9dc a owulacja powinna być koło 12dc.v

reklama
Do góry