reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny to chyba tutaj któraś z Was polecala mi się premom i faktycznie jest ona super. Zrobiłam zrzut moich 3 testów ale pewnie nie uda mi się wrzucić. No coz spróbuje. Tak czy inaczej to test pierwszy miał najbardziej widoczna kreskę aczkolwiek nie był pozytywny, wczoraj cień a dziś dosłownie cień cienia.... Niby 9dc a owulacja powinna być koło 12dc.v
Mecenasowa27 są dwie opcja albo organizm przygotowywał się do owu i stanęło albo miałaś zbyt mocno rozcieńczony mocz w takich sytuacjach jak dziewczyny dużo piją lub muszą brać leki moczopędne monitor clearblue się sprawdza on testy wykonuje się tylko z porannego moczu

Dla mnie dziewczyny mięso mogłoby nie istnieć i mam 2 synów fakt tylko taki ze juz a studiach miałam wpajane 5 posiłków to też ciągle dojadalam a za dojadanie liczy się też picie słodkich napojów, naturalnych soków czy owoców nie trzeba pełnego posiłku chodzi o wyrzut glukozy.
Hania u mnie w otoczeniu wszystkie które mają cukrzycę mają same dziewczynki no ale to jest tylko 1 czynnik i zawsze znajdzie się ktoś kto ten czynnik podważy 😋 zresztą to forum to potwierdza jednakże jest po to aby tym naszym marzeniom pomoc chociaż w minimalny sposób ja przy drugim czytając niepowodzenia dziewczyn zrazilam się i odpuściłam teraz postanowiłam być konsekwentna 🙂
Pewnie, że to różne czynniki się na pewno splatają. U jednych coś się sprawdzi, u kogoś innego nie. Ja jestem tylko jednym z przypadków, u którego bardzo wysoka glikemia nie wpłynęła chłopczykowo, tylko dziewczynkowo najwyraźniej. Ja wierzę, że będę mogła mieć jeszcze i synka i córeczke, pomimo cukrzycy. I nie uważam, że cokolwiek jest przesądzone z tego powodu. Jak zresztą z żadnego. Na pewno to umieramy. 😀 Ale jeśli nie uda się tak to też przeżyje i będę się cieszyć jak z największego skarbu. Ważne, żeby było zdrowe i żeby się udało. 😀

Ostatnia edycja:
Pewnie, że to różne czynniki się na pewno splatają. U jednych coś się sprawdzi, u kogoś innego nie. Ja jestem tylko jednym z przypadków, u którego bardzo wysoka glikemia nie wpłynęła chłopczykowo, tylko dziewczynkowo najwyraźniej. Ja wierzę, że będę mogła mieć jeszcze i synka i córeczke, pomimo cukrzycy. I nie uważam, że cokolwiek jest przesądzone z tego powodu. Ale jeśli nie to też przeżyje i będę się cieszyć jak z największego skarbu. Ważne, żeby było zdrowe i żeby się udało. 😀
Hania a kiedy zaczynasz staranka? Bo teraz na córeczkę tak?

reklama
Hania a kiedy zaczynasz staranka? Bo teraz na córeczkę tak?
Nie, teraz na chybił trafił. 😁 Ktokolwiek się trafi będę cała happy. Staram się wyrównać szanse i zobaczyć, co natura zdecyduje sama z siebie. 😀 Planuje w grudniu, o ile ze zdrowiem wszystko będzie ok, unormowane, ale wygląda na to, że tak albo prawie tak. Mam tylko przed sobą ostatni przegląd w szpitalu na początku grudnia i ostatnie badania w listopadzie. No i jeszcze troszkę kilogramów do zgubienia.

Oczywiście trzymam kciuki, by u Ciebie było różowo. 👌😀

bebaby o kurcze, jakie zalecenia ? Jak się czujesz ?

Ostatnia edycja:
Do góry