reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Cześć Dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było, ale jestem :) widzę, że dużo się dzieje i dużo nowych osób jest - super, im więcej tym lepiej. @Elenaa i @Dwa+Trzy serdecznie gratuluję dzieciaczków 🥰
Ostatnie pół roku miałam dość intensywne, temat drugiego dziecka spadł na dalszy plan, do tego mam PCOS więc się nie udzielałam. @PragneSyna gratuluję i trzymam kciuki 😍 @Szczęśliwa3 super, że się udało, wyślij nam tu trochę niebieskiego pyłu 😉 @milla1982 gdziekolwiek jesteś to Cię pozdrawiam 😘 @princess_88 za Ciebie i różowe marzenie również trzymam kciuki. Te dziewczyny, które pominęłam przepraszam, ciężko nadrobić tyle miesięcy. Miłego i pozytywnego dnia dla Was :) oczywiście za wszystkie trzymam kciuki :)
czesc Megi_Meg :)
to jakie masz teraz plany???

Dziewczyny trzymam kciukasy za kreseczki z wymarzona płcią. Ja chyba od grudnia zacznę staranka przy okazji rozszerzania diety mojemu bobasowi. U mnie to pewnie potrwa wieki kiedy coś zaskoczy.... Mialam jeden okres po porodzie a teraz ciszaaaa. Niestety ze względu na karmienie niewiele mogę zrobić w kierunku rozu. Postawie na diete i rephresh. Zobaczymy co z tego wyjdzie :)
Ja po rocznym karmieniu syna, pierwszy cykl staran i mam corke.

Hej :) mam już córkę, która w styczniu skończy 5 lat ! 😱 nie wiem kiedy to zleciało ! Zawsze marzył mi się synek i mam zamiar mu pomóc w dołączeniu do naszej rodziny :) tym bardziej, że córki marzeniem jest mieć brata i ciągle rysuje jego portrety 😂
wow no to juz nie masz wyjscia :p Kiedy zamierzasz sie starac, masz jakis plan na synka???

Ja bym powiedziala ze kp sprzyja dziewczynkom 🤣 bo przynajmniej u mnie niskie estrogeny wtedy za czym idzie malo sluzu płodnego i niskie ph. Zreszta po dlugim kp organizm jest jednak nieco oslabiony wiec niby tez dziewczynkowo :p

Ostatnia edycja:
wow no to juz nie masz wyjscia :p Kiedy zamierzasz sie starac, masz jakis plan na synka???

Ciężko powiedzieć kiedy zacznę bo u mnie ten temat ciągle się przesuwa 🙄 ale warto być w temacie, bo myślę, że wcześniej czy później będę miała drugie dziecko ( zawsze chciałam dwoje, noo troje też, ale nie mam miejsca 😂 ) córkę mam sprzed owulacji i raczej z diety dziewczynkowej, więc chłopca będę planowała "stworzyć" z dnia owulacji i innej diety niż córkę, wiadomo, recepty nie ma, ale próbować można :) i przed córką nie miałam PCOS, teraz mam, więc może moje męskie hormony, które się wybudziły i dają mi mocno w kość coś pomogą :) ogólnie od początku stycznia do tej pory wśród moich znajomych urodziło się ok 10 dziewczynek (rok dziewczynkowy ) więc pora żeby komuś się syn trafił i liczę na to, że padnie na mnie haha :)

reklama
Ja bym powiedziala ze kp sprzyja dziewczynkom 🤣 bo przynajmniej u mnie niskie estrogeny wtedy za czym idzie malo sluzu płodnego i niskie ph. Zreszta po dlugim kp organizm jest jednak nieco oslabiony wiec niby tez dziewczynkowo :p

Moja koleżanka ma syna którego karmi już pond rok i zaliczyła wpadkę ! wpadką okazała się jej wymarzona córka :)

Do góry