reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja myślę ze zawsze warto marzyc, bo życie z marzeniami jest piękne 😁 ale tez warto byc wdzięcznym człowiekiem i doceniać to co sie ma.
Mam nadzieję że depresja minęła i nie wróci. U Was to rzeczywiscie nie wiaodmo jaką metode zastosowac 😄 Moze 1 raz znów kilka dni przed owulacja? Takie typowo bdm?

U nas najmłodszy ma skonczone 3 miesiace, dzieci starsze zakochane w braciszku 🙂 jakos nie mogę sobie wyobrazic jakby byl on dziewczynką 🙂 no po prostu była jego kolej przyjścia na świat w naszej rodzinie i nie miał zamiaru ustępować kolejce jakiejś dziewczynce 😂😂😂

Masz rację, warto marzyć :) Ale ja to marzenie mam od dziecka i troche boli że się nie spełnia.. aby mieć tą księżniczkę w domu😍
Depresja minęła. Choć czasami są jeszcze dni gorsze.. że jestem "gdzieś w oddali". Okropny to był stan.. nie życzę nikomu..
Jej! Już 3 miesiące?? Szok, jak ten czas szybko ucieka!Spokojny? Tak to jest, ze jak już dzieciątko sie pojawi nie wyobrażamy sobie, zeby miało być odmiennej płci mimo wcześniejszych "preferencji" :) To teraz dla równowagi jeszcze jedna córeczka :)

kurcze bardzo dobrze Cie rozumiem. Mam teraz drugiego synka, ma 4 msc. Z jednej strony bardzo sie cieszysz tym mlodym czlowiekiem ale z drugiej strony pojawa sie takie rozczarowanie, ze co ja nigdy nie bede miec coreczki ??? I tu znowu pojawiaja sie wyrzuty sumienia, ze jak tak mozna w ogole myslec, przeciez mam cudowne dzieci .Dlatego tez boje sie troche zachodzic w ta 3 ciaze, ze kurcze znowu bedzie chlopczyk. I nawet nie chodzi tutaj o plec tylko o te wszystkie ciezkie emocje. ehhh pokickane to.

No dokładnie. Ja sobie niby gdzieś wszystko miałam poukładane. A depresja i tak dopadła.. hormony pewnie. Cudownych mam tych moich chłopców, ale do pełni szczęścia i poczucia takiego wewnętrznego spełnienia brakuje mi córeczki 😍

Myślę że tak 10 dni po owulacyji. Ale to też może Ci dać nie prawidłowy wynik. Najlepiej i najpewniej w dzień spodziewanej @
Ja mam to samo, w ub miesiącu przed okresem czułam wszystkie objawy początkowej ciąży. Chodziłam tylko się i macalam po piersiach czy bolą,czy mi się wydaje że bolą. Pierwsze plamienie menstruacyjne to myślałam ,że właśnie się zagnieżdża..teraz troszkę dalismy na luz,ale myślenie zaczyna się nasilać.

Ja mam to samo, w ub miesiącu przed okresem czułam wszystkie objawy początkowej ciąży. Chodziłam tylko się i macalam po piersiach czy bolą,czy mi się wydaje że bolą. Pierwsze plamienie menstruacyjne to myślałam ,że właśnie się zagnieżdża..teraz troszkę dalismy na luz,ale myślenie zaczyna się nasilać.
Tak znam to 🙈czym bliżej @ tym więcej objaw ciąży.
Masakra jakaś chcąc zaciążyć, wyczekując te dwie kreseczki co psychika potrafi nam zafundować tymi wszystkimi objawami. Najgorsza jest ta porażka jak kreska, samotna i zjawia się @.Po czym luz nastawianie się cały zabieg planowania i po owulacjiznow to samo🙈
No ale wkoncu musi zaskoczyc wtedy będzie wyczekiwanie usg bicie 💛 potem zgadywanie z Nuba no i czekanie na pierwsze spotkanie...
Oj rozmazylam się 😊😊😊
Trzymam za nas wszystkie kciuki kochane 👍👍👍

Witaj Kevinka oj tak byłam tu i też planowałam córeczkę jak ten czas szybko przeleciał 😋
Ja przez suple i dietę to mam tak niskie pH że chyba odstawie część żurawiny i zastanowię się nad zastosowanie jakiegokolwiek obniżacza pH bo długo nie zajdę jedynie po przytulankach. Ja się pilnuje tego co było z Pirahnnia jedynie inne podejście 1 strzał na 2 dni przed a czy wyjdzie to zobaczymy. No i biorę wszystko to co było z Pirahnnia + to co teraz żeby niczego nie pominąć 😂😂😂😂Ostatnio miałam codziennie przytulanka do 28 30h przed owu więc teraz inaczej. Badania też robiłam w tym cyklu i są super zobaczę jak będzie teraz na początku tego nowego cyklu jak go zacznę
Dziewczyny a o co chodzi z tym.ph?

Magic a ty ie masz synow?
Ja wierze, że ci się uda. Wszystko ci teraz dopisuje więc niemoze być inaczej🤗
Zaczynasz staranka w tym miesiącu kiedy owulacja u ciebie wypada?I jaki plan działania obierasz?

👍👍👍

Przyjemnej nocy wszystkim życzę🤗😊

reklama
Heej :) no to chyba mogę potwierdzić teorie :) zaszłam w ciążę w dzień owulacji potwierdzoną testem owulacyjnym i noszę pod serduchem chłopaka 😍😄💞 czyli coś w tym jest, że faceci to szybkie istotki i wyprzedzają kobietki w tym wyścigu 😊😊

Do góry