reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
kurcze bardzo dobrze Cie rozumiem. Mam teraz drugiego synka, ma 4 msc. Z jednej strony bardzo sie cieszysz tym mlodym czlowiekiem ale z drugiej strony pojawa sie takie rozczarowanie, ze co ja nigdy nie bede miec coreczki ??? I tu znowu pojawiaja sie wyrzuty sumienia, ze jak tak mozna w ogole myslec, przeciez mam cudowne dzieci .Dlatego tez boje sie troche zachodzic w ta 3 ciaze, ze kurcze znowu bedzie chlopczyk. I nawet nie chodzi tutaj o plec tylko o te wszystkie ciezkie emocje. ehhh pokickane to.
No to moze warto byc "green team" do porodu ? :-) :)

hehe nie wiem czy dalabym rade :D
Oj mnie to starsznie wkurzało to dopytywanie się o płeć, gdzie u nas przecież mamy córke i syna już.
Byla osoba z bliskiego otoczenia co nie zapytala przez całą ciaze jak sie czuje, bo byla zazdrosna o to ze bylam w ciazy, ale wkoncu nie wytrzymala w którymś momencie i wkoncu zapytala "czy znamy juz plec?".
Takze to dla niektórych po prostu najważniejsze. Ja chciałam byc w Zielonej druzynie, ale nie wytrzymalam, mąż byl zly na mnie bo on nie chcial wiedzieć. Ale u nas w tej ciazy i tak mlody nie chcial sie ujawnić odrazu, bo mial dlugą pepowine (tak nam powiedziala polozna przy porodzie ze bardzo dluga pepowina) i się za nią kryl :-)
Albo jeszcze mnie wkurzało, jak mi pisali ze mają przeczucie że będzie to chlopiec/dziewczynka 😂 bo fajne ze ktoś ma przeczucia a matka nie ma, albo ma błędne :p

Ostatnia edycja:
Witam 😁

Mi dziś przyszły testy 😉 I sylk 😉
Napiszcie mi proszę kiedy zacząć, I jaki czas czy na czczo itd te testy owulacyjne. Bo przyznam, że nie robiłam jeszcze 🙈
Cykle mam 32 33, owulacja jeśli będzie to jakoś około piątku może coś się zmienić bo zaczęłam brać ten angus castus

Elenaa norma ludzie ciekawscy. U mnie też tak było mam trzech synów więc wyobraź sobie ich miny i ich texty trzeci chłopak, mogła być dziewczynka 🤐
Jakby to był koncert życzeń masakra.
Ja bardzo liczę że uda mi się, chce w to wierzyć ale chyba nie potrafię myślę że mając trzech chłopaków nie dane mi ehhh
No ale pożyjemy zobaczymy 🤗
Idę się pakowac weekend w lesie z moimi chłopakami 🤗😊
Życzę przyjemnego dnia.

Witam 😁

Mi dziś przyszły testy 😉 I sylk 😉
Napiszcie mi proszę kiedy zacząć, I jaki czas czy na czczo itd te testy owulacyjne. Bo przyznam, że nie robiłam jeszcze 🙈
Cykle mam 32 33, owulacja jeśli będzie to jakoś około piątku może coś się zmienić bo zaczęłam brać ten angus castus

Elenaa norma ludzie ciekawscy. U mnie też tak było mam trzech synów więc wyobraź sobie ich miny i ich texty trzeci chłopak, mogła być dziewczynka 🤐
Jakby to był koncert życzeń masakra.
Ja bardzo liczę że uda mi się, chce w to wierzyć ale chyba nie potrafię myślę że mając trzech chłopaków nie dane mi ehhh
No ale pożyjemy zobaczymy 🤗
Idę się pakowac weekend w lesie z moimi chłopakami 🤗😊
Życzę przyjemnego dnia.
Kevinka a jakie testy owu kupiłaś? Nie robi się ich z pierwszego moczu tylko później wybierz sobie godz. np 12 i codziennie rób o tej samej godz jak zacznie ciemnieć to rób więcej testów dziennie ale zawsze min 1h od picia i siusiania a najlepiej 2h. Co do sylku to musisz sama wyczuć metoda prób i błędów

Dziewczyny 26 powinnam dostac planowo miesiaczke. Jak sugerujecie od kiedy mogłabym zaczać testy ciazowe...wiem wiem, w dzien miesiaczki, ale ech ta niecierpiwosc..

reklama
Kevinka a jakie testy owu kupiłaś? Nie robi się ich z pierwszego moczu tylko później wybierz sobie godz. np 12 i codziennie rób o tej samej godz jak zacznie ciemnieć to rób więcej testów dziennie ale zawsze min 1h od picia i siusiania a najlepiej 2h. Co do sylku to musisz sama wyczuć metoda prób i błędów
Dziękuję za odpowiedź 🤗
testy kupiłam paskowe na, Amazon 50szt owulacyjnych i 20 szt ciążowych.

Załączniki

• 20200918_112428.jpg
    20200918_112428.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 49
Do góry