Magic_87 Kevinka nie wiem czy mogę to może podeśle na priv
Bebaby a właśnie nie
heh. Pierwsza ciąża bez znaczenia (teoretycznie
z naciskiem na córę), druga no chciałam dziewczynkę, baaardzo,ale jak odpuściłam to zaszłam i znowu synek. Nie pamietam teraz czy coś brałam, chyba żurawinę i wit C ale w nie dużych ilościach. A teraz ? Hmm.. starania miały się rozpocząć a zaciążyłam od razu. Cykle rozregulowaly sie. Brałam Castagnus, żurawinę, folik baaardzo długo (a słyszałam ze tez dziewczynkowy), coś jeszcze hmmm...nie pamietam
no i starania 10dc (przerywany dwa dni później ale chyba nie ma szans).owu niby z testów 14/15 dc ale wczesna ciąża na usg pokazywała jakbym wstrzeliła się prawie przed (11/12 dc) wiec nie wiem teraz.
a chłopaki maja 9,7 lat i 9 mcy ☺
Elenaa tak tak udzielałam się właśnie wtedy
wiesz.. po urodzeniu było super. Zakochałam się
Ale po trzecim miesiącu załapałam mega depresje i to walczyłam z nia chyba z 4-5 miesięcy..walczyłam mocno powiedziane bo to ze to była depresja zajarzylam potem..najgorsze ze nikt się nie zorientował. Schudłam, na nic nie miałam ochoty, w internecie jedynie non stop coś czytałam, odizolowałam się, a spotkania z ludźmi dosłownie sprawiały ból.. był początek COVID wiec może łatwiej. Masakra.. bardzo ciężki czas. Ale depresja nie do końca związana z płcią
Hormony.. bo Kocham tego małego mojego mężczyznę całym sercem i nie oddałabym go!! O córce wciąż marze! I bardziej niż kiedykolwiek chciałabym ja mieć
tylko jak, i żeby mieć pewność
A Ty jak się czujesz ? Jak maluszek ? Ile już ma ?