reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U Nas tak samo ;) Cóż, będziemy PatoRodzinką hahaha Ja to może nawet samotną matką bo mąż nie chce póki co o moich pomysłach słuchać nawet haha Ale mam jeszcze 2 lata żeby zmienić Jego punkt widzenia ;)
Mój to o trzecim nie chciał już słyszec. Zmienilam
Jego punkt widzenia. Ale na razie się nie udaje. Jutro termin @ i już wiem ze przyjdzie, po prostu czuje to. Za dwa tygodnie kolejna szansa 😀

reklama
Mój to o trzecim nie chciał już słyszec. Zmienilam
Jego punkt widzenia. Ale na razie się nie udaje. Jutro termin @ i już wiem ze przyjdzie, po prostu czuje to. Za dwa tygodnie kolejna szansa 😀
Mój też absolutnie był na nie ;) Aż w zeszłym roku sam zapytał ile chcę czekać z tym Trzecim ;) :D
Trzymam kciuki, żeby jednak @ nie przyszła ;)

Mój też absolutnie był na nie ;) Aż w zeszłym roku sam zapytał ile chcę czekać z tym Trzecim ;) :D
Trzymam kciuki, żeby jednak @ nie przyszła ;)
Dzięki ale to nierealne. To się czuje 😂
A ja jak rok wcześniej wspominałam o trzecim zanim się zaczęliśmy starać to był absolutnie na nie! W między czasie coś wspominałam delikatnie i tez nie. Po roku w końcu stwierdzialam ze poważnie z Nim pogadam i tylko zaczęłam a ten „ok”. 😃I udało się od razu ale niestety szybko skończyło tez.

Dzięki ale to nierealne. To się czuje 😂
A ja jak rok wcześniej wspominałam o trzecim zanim się zaczęliśmy starać to był absolutnie na nie! W między czasie coś wspominałam delikatnie i tez nie. Po roku w końcu stwierdzialam ze poważnie z Nim pogadam i tylko zaczęłam a ten „ok”. 😃I udało się od razu ale niestety szybko skończyło tez.
I jak? :)

A jak to jest z mierzeniem temp. Trzeba rano przed wstaniem z łóżka,codziennie o tej samej godz. Moze byc pod pachą? A jeśli będzie skok temp to oznacza ze za kilka dni będzie owulacja czy jesli jest skok tzn ze teraz ma sie owulacje??

A jak to jest z mierzeniem temp. Trzeba rano przed wstaniem z łóżka,codziennie o tej samej godz. Moze byc pod pachą? A jeśli będzie skok temp to oznacza ze za kilka dni będzie owulacja czy jesli jest skok tzn ze teraz ma sie owulacje??
Rano codziennie o tej samej porze przed wstaniem z łóżka, piciem itp. Należy mierzyć w ustach, w pochwie lub w odbycie. Skok temperatury z reguły oznacza, że owulacja była dzień wcześniej (wynika że wzrostu progesteronu), chociaż by ją potwierdzić czeka się na trzy wyższe temperatury.

Hej dziewczyny! Zaglądacie tu jeszcze? Jestem w szpitalu. Dziś miałam diagnostyczna histeroskopie na żywca bez znieczulenia ale dałam radę :) w srodku pięknie i czysto. Jutro czeka mnie laparoskopia z kauteryzacja jajników i badanie drożności jajowodów. Trzymajcie kciuki!! Mam nadzieje ze po operacji szybko zajdę w upragniona ciąże! ❤️ @Dwa+Trzy co u Was słychać? Jak się czujesz?

reklama
Hejka dziewczyny strasznie cicho się tu zrobiło ja powracam poraz ostatni 😋 do planowania. Chyba będę osamotniona.... ☹️
Elenaa gratuluję 3 bobaska 🙂
Mam pytanko od roku już przyjmuje suple mój mąż od 7 miesięcy i powiedzcie mi czy saw palmetto bierzecie cały cykl czy dopiero po owu?

Do góry