reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@ mam dostać w piątek. Do piątku nie testuje, specjalnie testów nie kupiłam 😌 nie wydaje mi się żeby się udało choć dwa dni przed i dzień przed były starania. Ale nie nastawiam się w ogóle.
A jak samopoczucie?
Ja ostatnio weszlam gdzies do sklepu i zobaczylam takie malutkie ubranka i pomyślałam "Boże,jak ja bym strasznie chciała przytulic takiego malusienkiego synka. I w sumie to prawda,może być trzeci synek... ;)

A jak samopoczucie?
Ja ostatnio weszlam gdzies do sklepu i zobaczylam takie malutkie ubranka i pomyślałam "Boże,jak ja bym strasznie chciała przytulic takiego malusienkiego synka. I w sumie to prawda,może być trzeci synek... ;)
Dziękuję, samopoczucie w porządku 😌 od wczoraj kłuje mnie lewy jajnik 🤔 ale tak miałam jak zachodziłam i jak @ się zbliżał 😂
Już w sumie w głowie mam kiedy wypadną kolejne dni płodne 🙄🙄
I tak jak piszesz tez mógłby być trzeci synek, nie mam nic przeciwko 😊
A Ty na jakim etapie teraz jesteś?

powodzenia dla testujących w nabliższym czasie :-)

@Dwa+Trzy jak się czujesz ? jak ta cukrzyca?

A jak samopoczucie?
No to racja, ja uwielbiam takie maluszki. Mojego synka mogłabym zjeść, całować i przytulac non stop 🥰

powodzenia dla testujących w nabliższym czasie :-)

@Dwa+Trzy jak się czujesz ? jak ta cukrzyca?

No to racja, ja uwielbiam takie maluszki. Mojego synka mogłabym zjeść, całować i przytulac non stop 🥰
Właściwie teraz nie narzekam ;) Porównując do dwóch poprzednich ciąż to jak na końcówkę 7 miesiąca naprawdę super.
Tylko ta cukrzyca.. Na insulinie skończyłam a na czczo wielkich zmian nie widzę :/
Coraz częściej planuję tą wpadke z czwartym hahaha Mam nadzieję, że najbliższy poród nie popsuje mi tego świetnego planu haha
Umawiamy się za ok.2lata? ;)

Właściwie teraz nie narzekam ;) Porównując do dwóch poprzednich ciąż to jak na końcówkę 7 miesiąca naprawdę super.
Tylko ta cukrzyca.. Na insulinie skończyłam a na czczo wielkich zmian nie widzę :/
Coraz częściej planuję tą wpadke z czwartym hahaha Mam nadzieję, że najbliższy poród nie popsuje mi tego świetnego planu haha
Umawiamy się za ok.2lata? ;)
hehe, powiem Ci że narazie nie odwidziało mi się czwarte. Więc na obecną chwilę jestem na TAK :D
Tylko ja jestem głupia bo bałabym się co pomyślą i powiedzą inni.
Skoro już teraz 90% ludzi myślało że to wpadka, bo przecież kto normalny decyduje się na trzecie dziecko :p ?

reklama
hehe, powiem Ci że narazie nie odwidziało mi się czwarte. Więc na obecną chwilę jestem na TAK :D
Tylko ja jestem głupia bo bałabym się co pomyślą i powiedzą inni.
Skoro już teraz 90% ludzi myślało że to wpadka, bo przecież kto normalny decyduje się na trzecie dziecko :p ?
U Nas tak samo ;) Cóż, będziemy PatoRodzinką hahaha Ja to może nawet samotną matką bo mąż nie chce póki co o moich pomysłach słuchać nawet haha Ale mam jeszcze 2 lata żeby zmienić Jego punkt widzenia ;)

Do góry