reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@ mam dostać w piątek. Do piątku nie testuje, specjalnie testów nie kupiłam 😌 nie wydaje mi się żeby się udało choć dwa dni przed i dzień przed były starania. Ale nie nastawiam się w ogóle.
A jak samopoczucie?
Ja ostatnio weszlam gdzies do sklepu i zobaczylam takie malutkie ubranka i pomyślałam "Boże,jak ja bym strasznie chciała przytulic takiego malusienkiego synka. I w sumie to prawda,może być trzeci synek... ;)

A jak samopoczucie?
Ja ostatnio weszlam gdzies do sklepu i zobaczylam takie malutkie ubranka i pomyślałam "Boże,jak ja bym strasznie chciała przytulic takiego malusienkiego synka. I w sumie to prawda,może być trzeci synek... ;)
Dziękuję, samopoczucie w porządku 😌 od wczoraj kłuje mnie lewy jajnik 🤔 ale tak miałam jak zachodziłam i jak @ się zbliżał 😂
Już w sumie w głowie mam kiedy wypadną kolejne dni płodne 🙄🙄
I tak jak piszesz tez mógłby być trzeci synek, nie mam nic przeciwko 😊
A Ty na jakim etapie teraz jesteś?

powodzenia dla testujących w nabliższym czasie :-)

@Dwa+Trzy jak się czujesz ? jak ta cukrzyca?

A jak samopoczucie?
No to racja, ja uwielbiam takie maluszki. Mojego synka mogłabym zjeść, całować i przytulac non stop 🥰

powodzenia dla testujących w nabliższym czasie :-)

@Dwa+Trzy jak się czujesz ? jak ta cukrzyca?

No to racja, ja uwielbiam takie maluszki. Mojego synka mogłabym zjeść, całować i przytulac non stop 🥰
Właściwie teraz nie narzekam ;) Porównując do dwóch poprzednich ciąż to jak na końcówkę 7 miesiąca naprawdę super.
Tylko ta cukrzyca.. Na insulinie skończyłam a na czczo wielkich zmian nie widzę :/
Coraz częściej planuję tą wpadke z czwartym hahaha Mam nadzieję, że najbliższy poród nie popsuje mi tego świetnego planu haha
Umawiamy się za ok.2lata? ;)

Właściwie teraz nie narzekam ;) Porównując do dwóch poprzednich ciąż to jak na końcówkę 7 miesiąca naprawdę super.
Tylko ta cukrzyca.. Na insulinie skończyłam a na czczo wielkich zmian nie widzę :/
Coraz częściej planuję tą wpadke z czwartym hahaha Mam nadzieję, że najbliższy poród nie popsuje mi tego świetnego planu haha
Umawiamy się za ok.2lata? ;)
hehe, powiem Ci że narazie nie odwidziało mi się czwarte. Więc na obecną chwilę jestem na TAK :D
Tylko ja jestem głupia bo bałabym się co pomyślą i powiedzą inni.
Skoro już teraz 90% ludzi myślało że to wpadka, bo przecież kto normalny decyduje się na trzecie dziecko :p ?

reklama
hehe, powiem Ci że narazie nie odwidziało mi się czwarte. Więc na obecną chwilę jestem na TAK :D
Tylko ja jestem głupia bo bałabym się co pomyślą i powiedzą inni.
Skoro już teraz 90% ludzi myślało że to wpadka, bo przecież kto normalny decyduje się na trzecie dziecko :p ?
U Nas tak samo ;) Cóż, będziemy PatoRodzinką hahaha Ja to może nawet samotną matką bo mąż nie chce póki co o moich pomysłach słuchać nawet haha Ale mam jeszcze 2 lata żeby zmienić Jego punkt widzenia ;)

Do góry