reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Daj potem znać co powiedziała. Test masz z firmy Domowe labolatorium z apteki? Bo wygląda na taki jak mój
Ja zwariuje!
2 pęcherzyki 21 i 22 i endo 9.2 [emoji177]
Rano i popołudniu test owu pozytywny i teraz zagwostka czy brać Ovitrelle czy nie? Jak nie pękną to stracę cykl.
Edit: zastrzyk już zrobiony [emoji16]

Ja już nic z tego nie wiem😥

Załączniki

• 20200221_204433.jpg
    20200221_204433.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 81
Jak na moje to niebieski drugi od góry jest pozytywny

Też tak myślę.

@PragneSyna - masz odwrotnie testy przyklejone. Z którego dnia jest ten drugi niebieski ? Ściągnij sobie aplikacje do wklejania testów (np. Femometeor) te które przyklejasz po czasie wszystkie będą blade i ciężko będzie Ci z cokolwiek z nich odczytać i wywnioskować.

Też tak myślę.

@PragneSyna - masz odwrotnie testy przyklejone. Z którego dnia jest ten drugi niebieski ? Ściągnij sobie aplikacje do wklejania testów (np. Femometeor) te które przyklejasz po czasie wszystkie będą blade i ciężko będzie Ci z cokolwiek z nich odczytać i wywnioskować.
Ten drugi niebieski jest z 21.02. Godz 8.00 czyli dziś rano.Tak samo jak drugi od góry zielony.

Ostatnia edycja:
Ten drugi niebieski jest z 21.02. Godz 8.00 czyli dziś rano.Tak samo jak drugi od góry zielony.

To może działaj jutro rano ? Owulacja i tak pewnie będzie jutro. Ciężko mi doradzić bo nie znam twojego organizmu i nie chce wprowadzić Cię w błąd. Najlepiej monitorować więcej niż jeden cykl, wtedy można coś więcej powiedzieć i wywnioskować.

reklama
Do góry