reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Z tego co wiem, to nie. Ale nawet z kulejącym ang będziesz wiedziała o co w niej biega. Tam apka po wstawieniu fotki testu pokazuje na ile % masz pozytywny test. Fajna sprawa.
Tej aplikacji nie znam ale miałam inna i z ciekawości zrobiłam kilka razy zdj tego samego testu to za każdym razem innym wynik. I nie to że różnica była mała tylko raz 35 później 70... 😂 😂 😂

Tej aplikacji nie znam ale miałam inna i z ciekawości zrobiłam kilka razy zdj tego samego testu to za każdym razem innym wynik. I nie to że różnica była mała tylko raz 35 później 70... [emoji23] [emoji23] [emoji23]

To nawet nie chodzi o to, jakie wartości pokazuje, a o to, żebyś miała porównanie testów ( kresek ). Testy owulacyjne po użyciu bledną już po parunastu minutach, więc ciężko cokolwiek wywnioskować i porównywać ze „świeżymi” testami.

tak oglądam na tym forum BDM filmiki i zdjęcia, to chyba oni mają większego bzika na punkcie tej wymarzonej płci niż my. Te imprezy podczas których informują bliskich o płci dziecka, u nas wogóle się tego nie celebruje. To chyba też nie w moim klimacie :p nie wiem może jakbym miała 4 córki/czy 4 synów i oczekiwała tyle na drugą płeć, to może też bym tak się cieszyła jak te babki.

tak oglądam na tym forum BDM filmiki i zdjęcia, to chyba oni mają większego bzika na punkcie tej wymarzonej płci niż my. Te imprezy podczas których informują bliskich o płci dziecka, u nas wogóle się tego nie celebruje. To chyba też nie w moim klimacie :p nie wiem może jakbym miała 4 córki/czy 4 synów i oczekiwała tyle na drugą płeć, to może też bym tak się cieszyła jak te babki.

To jest chyba taka mentalność ludzi, nie ma co ukrywać, im bardziej na zachód tym ludzie bardziej są wyluzowani i zadowoleni. W Polce większość ludzi jest nadętych i we wszystkim widzą problem. Same zakazy i nakazy.

reklama
To jest chyba taka mentalność ludzi, nie ma co ukrywać, im bardziej na zachód tym ludzie bardziej są wyluzowani i zadowoleni. W Polce większość ludzi jest nadętych i we wszystkim widzą problem. Same zakazy i nakazy.
Myślę że tam tez inaczej podchodzi się do wielodzietnych rodzin, i jest duza radość z każdego dziecka juz abstrahując o plci. Ja pamiętam urodziłam pierwsze dziecko dostalam 3 kartki z gratulacjami z okazji urodzin dziecka. Urodziłam drugie i juz 0. Sama sobie kupilam, aby dziecku wkleic do albumu z pamiątkami :p pewnie z trzecim będzie to samo :p

Do góry