Elenaa
Fanka BB :)
To może zainstaluj tą apke do oceny PIK, premom app.Ja już nic z tego nie wiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może zainstaluj tą apke do oceny PIK, premom app.Ja już nic z tego nie wiem
Nawet nie wiedziałam że cos takiego jest. A jest jakas apka w j.polskim??To może zainstaluj tą apke do oceny PIK, premom app.
Nawet nie wiedziałam że cos takiego jest[emoji85]. A jest jakas apka w j.polskim??
Tej aplikacji nie znam ale miałam inna i z ciekawości zrobiłam kilka razy zdj tego samego testu to za każdym razem innym wynik. I nie to że różnica była mała tylko raz 35 później 70...Z tego co wiem, to nie. Ale nawet z kulejącym ang będziesz wiedziała o co w niej biega. Tam apka po wstawieniu fotki testu pokazuje na ile % masz pozytywny test. Fajna sprawa.
Tej aplikacji nie znam ale miałam inna i z ciekawości zrobiłam kilka razy zdj tego samego testu to za każdym razem innym wynik. I nie to że różnica była mała tylko raz 35 później 70... [emoji23] [emoji23] [emoji23]
tak oglądam na tym forum BDM filmiki i zdjęcia, to chyba oni mają większego bzika na punkcie tej wymarzonej płci niż my. Te imprezy podczas których informują bliskich o płci dziecka, u nas wogóle się tego nie celebruje. To chyba też nie w moim klimacie nie wiem może jakbym miała 4 córki/czy 4 synów i oczekiwała tyle na drugą płeć, to może też bym tak się cieszyła jak te babki.
Myślę że tam tez inaczej podchodzi się do wielodzietnych rodzin, i jest duza radość z każdego dziecka juz abstrahując o plci. Ja pamiętam urodziłam pierwsze dziecko dostalam 3 kartki z gratulacjami z okazji urodzin dziecka. Urodziłam drugie i juz 0. Sama sobie kupilam, aby dziecku wkleic do albumu z pamiątkami pewnie z trzecim będzie to samoTo jest chyba taka mentalność ludzi, nie ma co ukrywać, im bardziej na zachód tym ludzie bardziej są wyluzowani i zadowoleni. W Polce większość ludzi jest nadętych i we wszystkim widzą problem. Same zakazy i nakazy.