PragneSyna
Zaangażowana w BB
Dla mnie byłby pozytywny..A jak poprzednie i kolejny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie byłby pozytywny..A jak poprzednie i kolejny?
Działajcie ja takie same mialam wczoraj rano [emoji3590]te testy przed chwilą robione....
Działajcie ja takie same mialam wczoraj rano [emoji3590]Zobacz załącznik 1083753
Na instrukcji jest ze 2 razy. Rano i wieczoremA dlaczego testujcie tylko dwa razy dziennie? Przy mocnych testach owu powinno sie robic co 3-4h by wyłapać owu.
Na instrukcji jest ze 2 razy. Rano i wieczorem
Skoro robię rano i wieczorem to jestem w stanie wypalać moment wyrzutu lh. Pierwszy pozytywny to jakieś 24-36przed owu wiec zdorzymy zareagować [emoji16]Jeśli zależy Wam na precyzji co do owu, to BDM polega na mierzeniu co kilka godzin. Od rana do wieczora możecie owu przegapić.
Poza tym, mam nadzieje, że nie robicie z pierwszego moczu, bo tego też sie nie robi.
Ja tam nie będę nikogo przekonywać do swoich racji, niech każda robi jak uważa za słuszne. Jednak co innego liczyć (w najlepszym wypadku) 24h od 9:00 rano a co innego od 21:00 [emoji6] a co jeśli owu wyskoczy ci o 12:00 a ty tego nie będziesz wiedzieć i seksy zrobisz na następny dzień, bo masz w organizmie wieczorem jeszcze hormony po wyrzucie? (Wieczorem poziom LH jest największy tak swoją droga) Przysłowiowo - „po ptokach”.Skoro robię rano i wieczorem to jestem w stanie wypalać moment wyrzutu lh. Pierwszy pozytywny to jakieś 24-36przed owu wiec zdorzymy zareagować [emoji16]