reklama
Megi_Meg
Fanka BB :)
Dziękuję :-)
Ale mnie wkręcilyście, az poszlam sprawdzic i wychodzi mi syn, córka, córka, a potem za 4 i 5 tym razem nie ruszalo się. No nie wiem, jakos nie jestem przekonana ;-)
a powiem Wam ze po raz pierwszy w życiu w tej ciąży zaczęłam rozważać 4te dziecko. Nie wiem skąd mi to się wzięło, nie wiem kiedy miałoby się ono urodzić, ale stwierdziłam że wszystko możliwe i nie powinnam zapierać się że trzecie i ostatnie jak do tej pory mówiłam. No chyba hormony mi mózg lasują...
Ja to traktuje jako zabawę, nigdy nie nakręcałam się, nawet na to, co mówiły wróżki.
Pewnie hormony robią swoje, ale jestem zdania, że jeśli ma się warunki i kobieta spełnia się w roli matki i nie potrzebuje nic innego do szczęścia, to czemu nie. U mnie raczej 3 dziecko nie przejdzie, choćby nawet dlatego, że męża goni wiek, musiałabym mieć chyba rok po roku, a wiem że psychicznie nie dałabym rady. Póki co drugie dziecko zeszło na drugi plan, więc nawet nie myślę o większej gromadce.
Dwa+Trzy
My myśleliśmy o 4 starając się o Numer3. Ale już teraz wiem, że czwarte musiałoby być adoptowane Czego też nie wykluczam bo zawsze marzyłam o adopcji ale do tego musiałabym męża zmienić a nie wiem, czy będzie mi się chciało haha
cytrusowa85
Hey. Zaciekawilyscie ta wrozba z obrączka. Nigdy nie robiłam wcześniej.. Wyszło mi. syn córka syn syn potem stanęło. Za kilka lat sprawdzimy.
Dwa+Trzy
Mi wychodzi albo całe przedszkole albo żadne Chiromancja nie jest dla mnie hahaChiromancja – znaczenie linii dzieci na dłoni
W tym artykule opowiemy o znaczeniach linii dzieci i o tym jak poprawnie tłumaczyć ich rozkład i wygląd zewnętrzny.womanadvice.pl
Z dłoni mi wychodzi też 3 dzieci córka, syn, córka. Z tej obrączki jednak wychodzi mi syn, a później dziwnie się kręci. Oby nie bliźniaki hahahaha
Ostatnia edycja:
cytrusowa85
3A ile masz dzieci ? :-)
1.2.3 mnie rozbroiło bo nawet płeć pokolei. Czwarte było zaskoczeniem. Myślałam że się zatrzyma po. 3. Potem zaciekawienie córka? A tutaj nie syn. Potem mówię to pewnie zaraz wyjdzie mi 5. Stoi. Hehehe ale miałam wróżbę jak u wróżki
martoosia04
U mnie po trójce stoi [emoji1317] i całe szczescie
reklama
mis0890
Hej Wam Tak nawiązując do wróżb, prognoz, wszelakich przeczuć i horoskopów chciałem zapytać Was o dolegliwości jakie miałyście podczas ciąży w przypadku dziewczynek/chłopców (mdłości, zimne stopy, zachcianki, apetyt lub jego brak, tętno dziecka itd itp.). Na ten temat jest też wiele ludowych prawd i pół prawd
Podziel się: