reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Trzymam kciuki za roz u was. U nas ten cykl zwariowal. Na CLO i z miętowa herbata poprzesuwalo się wszystko. Owu miała wg gina być w niedziele albo poniedziałek ale śluz płodny pojawił się w środę w nocy dopiero. Akurat w ten dzień nam się nie udało zgrać i staranka były we wtorek i czwartek. Zdziwil mnie ten śluz bo na CLO zawsze była susza a tu taka niespodzianka. Dziś już piękny skok temperatury wiec na pewno jest już po. Ciekawe czy chłopaki z wtorku dożyją albo te nad ranem dzisiaj utrafią w O+12? Nie umiem określić kiedy ta owu była na pewno... teraz czekam 9-10 dni i testuje! Hehe
Mąż wymęczony na maksa staraniami, chciałby już mieć to z głowy ;)
Ja tez trzeciego chłopca przyjmę z radością ale chciałam córkę żeby zobaczyć jak to jest być mamą dziewczynki... chłopaki są bardzo kochane i nie zamieniłabym na nikogo innego ale tak dla odmiany teraz przydałaby się ta dziewczynka❤️

Załączniki

• 99550D4F-5708-451B-B427-827B7F1A69D6.png
    99550D4F-5708-451B-B427-827B7F1A69D6.png
    43 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Cześć dziewczyny. U nas padła decyzja (chyba ;)), że staramy się o kolejne dziecko ( bardzo bym chciała chłopca ). Trzy lata temu też planowałam chłopaka i nie wiem czy zaplanowałam czy wymodliłam ale mam syna. Teraz chciała bym braciszka dla małego i liczę na waszą pomoc bo wiem że pewnie rzeczy się pozmnieniały w tym temacie ;)

Tęsknił tu ktoś za mną? :realmad: :realmad: :realmad: :realmad: Jestem po stymulacja Lametta w poniedziałek wizyta i kontrola. Trzymajcie kciuki żeby lewy nieaktywny jajnik ruszył wkoncu

Starania y mnie jak zawsze do 9 dnia cyklu tylko i nihuhu dalej

Tęsknił tu ktoś za mną? :realmad: :realmad: :realmad: :realmad: Jestem po stymulacja Lametta w poniedziałek wizyta i kontrola. Trzymajcie kciuki żeby lewy nieaktywny jajnik ruszył wkoncu

Starania y mnie jak zawsze do 9 dnia cyklu tylko i nihuhu dalej
A w którym dniu masz owu? U mnie do 9 dnia to w ogóle nie wchodzi w grę bo owu gdzieś koło 15-16 dc najwcześniej.
Trzymam kciuki za lewy jajnik!

Witam dziewczyny [emoji4], pisałam jakiś czas temu że jestem w ciąży po 2,5 roku starań. Na początku oczywiście było "planowanie płci"ale niestety nic z tego wcale nie wychodziło. Później bez żadnego planowania, suplementów, liczenia dni i dalej nic... Aż w końcu po tak długim czasie zobaczyłam upragnione 2 kreseczki[emoji7]Mąż twierdził że na pewno będzie 3 syn, reszta rodziny również, a ja po cichu liczyłam na córeczkę[emoji4]I ostatnio na badaniach prenatalnych lekarz powiedział mi że dziewczynka!!!dziś potwierdził mi to mój ginekolog i w końcu w to uwierzyłam[emoji3059].
Tak jak napisałam córka bez żadnego planowania, sex w dni gdzie śluz był najbardziej płodny ( niby chłopczykowy).
Ja osobiście juz nie wierzę w planowanie płci. Co ma być to będzie, nie da się tego zaplanować [emoji4]Wrzucam mój szczęśliwy cykl[emoji4]Powodzenia dziewczyny i spełnienia Waszych marzeń, oby się spełniły jak mi. Teraz tylko modlę się żeby szczęśliwie donosić i urodzić zdrową córeczkę [emoji4]

Screenshot_2019-10-21-15-29-06-886_com.android.chrome.jpeg

reklama
Witam dziewczyny [emoji4], pisałam jakiś czas temu że jestem w ciąży po 2,5 roku starań. Na początku oczywiście było "planowanie płci"ale niestety nic z tego wcale nie wychodziło. Później bez żadnego planowania, suplementów, liczenia dni i dalej nic... Aż w końcu po tak długim czasie zobaczyłam upragnione 2 kreseczki[emoji7]Mąż twierdził że na pewno będzie 3 syn, reszta rodziny również, a ja po cichu liczyłam na córeczkę[emoji4]I ostatnio na badaniach prenatalnych lekarz powiedział mi że dziewczynka!!!dziś potwierdził mi to mój ginekolog i w końcu w to uwierzyłam[emoji3059].
Tak jak napisałam córka bez żadnego planowania, sex w dni gdzie śluz był najbardziej płodny ( niby chłopczykowy).
Ja osobiście juz nie wierzę w planowanie płci. Co ma być to będzie, nie da się tego zaplanować [emoji4]Wrzucam mój szczęśliwy cykl[emoji4]Powodzenia dziewczyny i spełnienia Waszych marzeń, oby się spełniły jak mi. Teraz tylko modlę się żeby szczęśliwie donosić i urodzić zdrową córeczkę [emoji4]

Zobacz załącznik 1037669

Czyli jest nadzieja, że i Nam się uda ;)
Owulacja Nas zaskoczyła ;) Miała być najszybciej 26.10 a wczoraj był już pozytywny test i ostatnie staranka, obecnie 12dc okropny ból jajników więc to chyba już ;)
Gratuluję spełnienia marzenia :) Rośnijcie zdrowo :)

Do góry