Elenaa
Fanka BB :)
Też jako nastolatka robilam taką wróżbe i pamiętam ze wyszedl chłopiec, dziewczynka, dziewczynka ale to wiadomo takie zarty a jak bedzie to zobaczymy.My idziemy na całość Tyle z Naszego planowania i odstępów Szybciej Nam BDSM wyjdzie niż to BDM hahahaha
Pozostała wróżba z obrączki hahahahaha
Mamy tez zdjęcie ślubne z pleneru, i tam jestemy my i w tle 3 dzieci ktore byly bardzo nami zainteresowane (chlopiec i 2 dziewczynki, dzieci z małą różnicą wieku, rodzeństwo to było). I mama zawsze mi powtarzała jak widziala ro zdjęcie ze to nasza przepowiednia. Okaze sie :-) z ilością dzieci moze tak, a z płcią to zobaczymy.
Choc moj synek to martwi się ze jak bedzie dziewczynka, to siostra bedzie bawic sie z siostra, a on nie bedzie mial z kim, wiec oczywiście woli brata :-)
Powiedziałam mu ze mama z tatą nie miala wplywu na to i że zarówno chłopiec jak i dziewczynka napewno będą sie z nim bawic.
A wogole on taki slodki jest (ma prawie 4.5 lat) i sie pyta czy dzidzius nas juz slyszy, często pyta sie jakiej jest wielkości, bo na poczatku nie mógł zrozumieć ze w ciazy jestem a mam maly brzuch, to mu wytlumaczylam ze narazie dzidzius jest maly to mama ma maly brzuch.
Ostatnia edycja: