princess_88
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za roz u was. U nas ten cykl zwariowal. Na CLO i z miętowa herbata poprzesuwalo się wszystko. Owu miała wg gina być w niedziele albo poniedziałek ale śluz płodny pojawił się w środę w nocy dopiero. Akurat w ten dzień nam się nie udało zgrać i staranka były we wtorek i czwartek. Zdziwil mnie ten śluz bo na CLO zawsze była susza a tu taka niespodzianka. Dziś już piękny skok temperatury wiec na pewno jest już po. Ciekawe czy chłopaki z wtorku dożyją albo te nad ranem dzisiaj utrafią w O+12? Nie umiem określić kiedy ta owu była na pewno... teraz czekam 9-10 dni i testuje! Hehe
Mąż wymęczony na maksa staraniami, chciałby już mieć to z głowy
Ja tez trzeciego chłopca przyjmę z radością ale chciałam córkę żeby zobaczyć jak to jest być mamą dziewczynki... chłopaki są bardzo kochane i nie zamieniłabym na nikogo innego ale tak dla odmiany teraz przydałaby się ta dziewczynka
Mąż wymęczony na maksa staraniami, chciałby już mieć to z głowy
Ja tez trzeciego chłopca przyjmę z radością ale chciałam córkę żeby zobaczyć jak to jest być mamą dziewczynki... chłopaki są bardzo kochane i nie zamieniłabym na nikogo innego ale tak dla odmiany teraz przydałaby się ta dziewczynka