reklama
SyLwuniaa
Fanka BB :)
Dlaczego odpuszczasz?..taki piękny termin na czerwiecU mnie też owu za jakieś 2-3 dni Ale ja chyba odpuszczam w tym miesiącu starania. Ciekawe ile będzie pozytywnych testów w październiku
martoosia04
Trzymam kciuki za różowe owulacje [emoji178][emoji178][emoji178][emoji178]
Dwa+Trzy
U Nas raczej nic z tych staranek nie będzie :/ Ostatnie w 11dc i pewnie nie dożyją , wczoraj się wstrzymalismy bo najpierw się poklóciliśmy a później pojawiło się u mnie lekkie krwawienie i ból prawego jajnika .. Nie wiem co się dzieje bo miewałam już plamienia owulacyjne ale plamienia i w trakcie a nie 2 dni szybciej.. No i testy owu negatywne. Dzisiaj w ogóle zgłupiałam bo wczoraj był już bliski pozytywnego a dzisiaj z rana wyraźny spadek LH. Z tego co się orientuję to z rana są fałszywie dodatnie najczęściej. Podbrzusze nadal boli tylko szyjka twarda jak kamień się zrobiła.
Coś chyba niedobrego z hormonami się zadziało
Coś chyba niedobrego z hormonami się zadziało
Załączniki
martoosia04
A ja juz myslalam, że to testy ciążowe [emoji6]
Dwa+Trzy
Chciałabym U mnie to by było coś nowego, we wczesnej ciąży takie porządne krechyA ja juz myslalam, że to testy ciążowe [emoji6]
Czy którejś z Was udało się zajść w ciążę z boboseksów 3 dni przed owu? Przecież nie będę ich reanimować hahaha
reklama
Podziel się: