reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
odstep tak jak pisala, Elenaa, plus maz sp 2x, i lr1x, ja vitaminy prenatalne, plus kwas foliowy 1600mg, lametta 2tabl od3-7dc, bromerlaine 2dpo, progesteron 3x2dpo, od dwoch lat dieta le, pepsi max, czerwone mieso zupelnie wyeliminowalam, pomidory i banany,
Podpowiedz co to jest lametta i broberlaine ? To leki? Bo progestesron to chyba już z zalecenia lekarza?
Ph sprawdzałaś?.. Masz jakieś przeczucia, co zadziałało u Ciebie? :tak:

Dzięki Martoosia za wyjaśnienie[emoji4]ale miałaś zagadkę z płcią[emoji6]tyle czasu w niepewności [emoji4]ja na tych nubach to totalnie się nie znam, nie potrafię odróżnić[emoji16]

Pytanie o wizytę było chyba do mnie[emoji4]właśnie siedzę i czekam, odezwę się jak już będę po, ale się boję [emoji52]trzymajcie kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]

Dzięki Martoosia za wyjaśnienie[emoji4]ale miałaś zagadkę z płcią[emoji6]tyle czasu w niepewności [emoji4]ja na tych nubach to totalnie się nie znam, nie potrafię odróżnić[emoji16]

Pytanie o wizytę było chyba do mnie[emoji4]właśnie siedzę i czekam, odezwę się jak już będę po, ale się boję [emoji52]trzymajcie kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]
Jak tam po wizycie?

@martoosia04 jak tam różowa królewna?

Królewna cudowna. W poniedziałek mieliśmy sesje noworodkowa.
IMG_6785.jpg

Zawładnęła sercami wszystkich w domu [emoji178]

Podpowiedz co to jest lametta i broberlaine ? To leki? Bo progestesron to chyba już z zalecenia lekarza?
Ph sprawdzałaś?.. Masz jakieś przeczucia, co zadziałało u Ciebie? :tak:

Lametta to lek na stymulacje jajeczkowanie, cos jak clo, na grupach zagranicznych to jest to samo co femara, bromerlaine to wyciag z ananasa ulatwiajacy zagniezdzenie zarodka, bez recepty mozesz kupic na allegro.
ja mysle, ze lametta mi pomogla, piene dwa jajka sie wystymulowaly i pekly w odpowiednim momencie. Ale od poczatku czulam, ze cos jest na rzeczy, jakos bylam pewna, ze zaskoczy!
9dpo wyszla pozytywna beta, nigdy przed terminem @ nie wyszla mi kreska.

Lametta to lek na stymulacje jajeczkowanie, cos jak clo, na grupach zagranicznych to jest to samo co femara, bromerlaine to wyciag z ananasa ulatwiajacy zagniezdzenie zarodka, bez recepty mozesz kupic na allegro.
ja mysle, ze lametta mi pomogla, piene dwa jajka sie wystymulowaly i pekly w odpowiednim momencie. Ale od poczatku czulam, ze cos jest na rzeczy, jakos bylam pewna, ze zaskoczy!
9dpo wyszla pozytywna beta, nigdy przed terminem @ nie wyszla mi kreska.
Rozumiem ,dzięki za odpowiedź :-) :)
Na stymulacja to rozumiem wg zalecen lekarza..
Jeszcze pisałaś, ze ty brałaś lukrecja, a mąż palme, takie są zalecenia? Bo tu dziewczyny biorą to w różnych konfiguracjach:baffled:
Dlatego chciałam znaleźć źródło zaleceń brania tych supli

reklama
Do góry