reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
A tak z innej beczki - jeżeli uda mi się zajść w ciąże to zakończy się ona cesarka. To będzie trzecie cesarskie cięcie i trochę się boje. Gin dał zielone światło i nawet zezwolił na bliźniaki - stad zastrzyk przy dwóch dużych pęcherzykach ;) ale ja mam obawy. Miała któraś z was babeczki trzy cesarki lub więcej? Jak je zniosłyście?
Taki mój strach trochę na zapas :p

Jeśli ginekolog dał zielone światełko to nie ma czego się bać :) ja miałam 1 cesarke, którą wspominam rewelacyjnie i planuje drugą, więc mam mniejsze doświadczenie. Ja też planuje starać się odwrotnie do tego co było przed córką, może to będzie ten czynnik szczęścia ;)

A tak z innej beczki - jeżeli uda mi się zajść w ciąże to zakończy się ona cesarka. To będzie trzecie cesarskie cięcie i trochę się boje. Gin dał zielone światło i nawet zezwolił na bliźniaki - stad zastrzyk przy dwóch dużych pęcherzykach ;) ale ja mam obawy. Miała któraś z was babeczki trzy cesarki lub więcej? Jak je zniosłyście?
Taki mój strach trochę na zapas :p
Miałam 3 cc, lepiej znioslam jak drugie , ale założyli mi dren żeby się oczyściło lepiej, on trochę utrudniał mi pierwsze dwa dni, ale nie jest to standardowe postępowanie i poinformowano mnie że nie powinnam więcej zachodzić w ciążę bo ciężko będzie szyć. Jeśli gin pozwolił to nie powinnaś się bać.

Woow @leeleeth :laugh2: :laugh2: :tak: właśnie niedawno o Tobie myślałam, i miałam pytać jak dzidziuś :-) :) A tu takie nowiny. Super , bardzo się cieszę i Gratuluję!
A teraz zdradzaj nam przepis :laugh2::laugh2::-D jak zrobiłaś dziewuszke? Jakie były działania?

odstep tak jak pisala, Elenaa, plus maz sp 2x, i lr1x, ja vitaminy prenatalne, plus kwas foliowy 1600mg, lametta 2tabl od3-7dc, bromerlaine 2dpo, progesteron 3x2dpo, od dwoch lat dieta le, pepsi max, czerwone mieso zupelnie wyeliminowalam, pomidory i banany,

reklama
odstep tak jak pisala, Elenaa, plus maz sp 2x, i lr1x, ja vitaminy prenatalne, plus kwas foliowy 1600mg, lametta 2tabl od3-7dc, bromerlaine 2dpo, progesteron 3x2dpo, od dwoch lat dieta le, pepsi max, czerwone mieso zupelnie wyeliminowalam, pomidory i banany,
Ja to Cię podziwiam... Że ci się chciało tego wszystkiego tak pilnować, i Diet a o suplementy... tyle starań... I to przy 5 dzieci(dobrze pisze?5?) w domu...
GRATULACJE... niech tam się zdrowo rozwija ta różowa fasolka [emoji7]

Do góry